Life

Mircea Badea a recunoscut ceea ce nimeni nu credea: ”Plâng…”. S-a întâmplat într-o emisiune la Antena 3

Mircea Badea a dezvăluit o latură pe care nimeni nu o cunoaște. Ce a spus despre plâns într-un show difuzat la Antena 3.
22.10.2023 | 09:34
Mircea Badea a recunoscut ceea ce nimeni nu credea Plang Sa intamplat intro emisiune la Antena 3
Mircea Badea a dezvăluit o latură pe care nimeni nu o cunoaște. Ce a spus despre plâns într-un show difuzat la Antena 3. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Celebrul iubit al antrenoarei de fitness Carmen Brumă a recunoscut ceea ce nimeni nu credea. „Recunosc, plâng…”, este o parte din declarația realizatorului de la În gura presei. S-a întâmplat într-o emisiune la Antena 3 CNN.

Mircea Badea a dezvăluit o latură pe care nimeni nu o cunoaște. Ce a spus despre plâns într-un show difuzat la Antena 3

Mircea Badea a dezvăluit o latură pe care nimeni nu o cunoaște, după ce unul dintre colegii săi de breaslă a povestit un eveniment emoționant. Ce a spus jurnalistul despre plâns într-un show difuzat la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator are o parte sensibilă pe care nu o arată, subliniind că este genul de persoană care uneori lăcrimează atunci când vizionează un film. În plus, vedeta susține că este mereu emoționat când citește poezii.

„Nu îmi este teamă de nimic. Sunt la vârsta la care chiar nu îmi este teamă de nimic. Nu este ceva asumat, intenționat, de a camufla anumite comportamente sau sensibilitatea. Eu recunosc, plâng la filme, se poate întâmpla.

ADVERTISEMENT

Am mai spus-o pe post și în alte rânduri. Nu la orice filme. Nu am plâns niciodată la filmele cu Van Damme… Dar da, se poate întâmpla. Mă emoționează poezia, îmi place poezia.

Sunt multe poezii care mă emoționează”, a dezvăluit Mircea Badea în emisiunea iThink cu Iusti Fudulu de la Antena 3 CNN. Teo Trandafir a declarat în repetate rânduri că moderatorul este un om excepțional.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea și punctele sale sensibile

Mircea Badea a vorbit în aceeași emisiune și despre punctele sale sensibile. Unul dintre acestea are legătură chiar cu fiul său și al lui Carmen Brumă, care este un copil foarte inteligent și care cunoaște multe informații.

Jurnalistul se panichează foarte ușor atunci când crede că micuțul se află în pericol. Spune despre Vlad că este bun și că nu are nicio „moleculă de răutate”. Mai mult, vedeta de la Antena 3 CNN susține că băiatul nu îi seamănă.

ADVERTISEMENT

Totodată, prezentatorul emisiunii În gura presei subliniază că are foarte multe lucruri de învățat de la fiul său care este „bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi”.

ADVERTISEMENT