Life

Mircea Badea dă de pământ cu Micutzu după altercația din Capitală: „Ați văzut vreodată o prestație a domnului?”

Mircea Badea a dat de pământ cu Micutzu, după ce acesta a făcut primele declarații ceva mai elaborate despre scandalul în care a fost implicat.
18.08.2021 | 11:36
Mircea Badea da de pamant cu Micutzu dupa altercatia din Capitala Ati vazut vreodata o prestatie a domnului
Mircea Badea a comentat incidentul în care a fost implicat Micutzu. Foto: Wikipedia/ Revista Viva!
ADVERTISEMENT

Mircea Badea a comentat în emisiunea În gura presei, de la Antena 3, episodul destul de violent de pe străzile Capitalei în care Micutzu lovește un individ.

Umoristul Cosmin Nedelcu s-a încăierat cu o persoană într-un loc aglomerat din București, după ce ar fi făcut ”mișto” de el.

ADVERTISEMENT

Badea nu a intrat foarte mult în detaliile acestei altercații, care s-au schimbat aproape de la o oră la alta, în lipsa unor înregistrări video suficient de concludente, însă a ținut să analizeze spovedania publică a lui Cosmin.

Mircea Badea a comentat ieșirea lui Micutzu, după incidentul de pe Calea Victoriei

Potrivit declarațiilor lui Micutzu, acesta mergea liniștit într-o seară pe Calea Victoriei cu iubita lui și un alt prieten. Se ducea la ziua unui prieten, iar pe dreapta, în drumul său, de la o terasă, un băiat ar fi făcut glume pe seama lui.

ADVERTISEMENT

Micutzu i-a arătat degetul mijlociu individului de la terasă. În acel moment, băiatul care îl luase la bani mărunți a mers după el și l-a înjurat. I-a spus că este gras și că ar face bine să treacă pe trecerea de pietoni.

Acela a fost momentul care a declanșat întreaga nebunie de a fost nevoie de intervenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a remarcat, în declarațiile făcute de Micutzu, faptul că umoristul este destul de sensibil când alte persoane fac glume despre el, deși el din asta câștigă bani în sketch-urile sale.

„Nu vă supărați, ați văzut vreodată o prestație a domnului Micutzu? Păi unul care face miștouri, în sensul că înjură oameni nu suportă miștouri despre el?”, este întrebarea pusă de Mircea Badea referitoare la cazul Micutzu.

ADVERTISEMENT

„Deci ăla era enervat și făcea miștouri sau făcea miștouri și era enervat? I-a spus: măcar treci, grasule, pe la trecere! N-a mai putut să înghită! Nu mâncare. El spune că nu a mai putut. 

Asta cu spune civilizat ce ai de zis nu se pupă cu fișa postului. Ne spune că e frustrat de ani de zile”, a completat Mircea Badea la postul de știri.

„S-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi strâns niște frustrări?”

„Nimic din toate acestea nu ar fi existat dacă Micutzu nu ar fi lăsat pungile de cadou pe trotuar și nu ar fi mers înapoi. Dânsul s-a dus la ăla să-l confrunte. S-ar fi întâmplat dacă nu s-ar fi strâns niște frustrări?  Evident, nu”, a mai spus Badea.

Badea spune că ieșirea molcomă a lui Cosmin Nedelcu explicând de ce s-a ajuns la bătaie pe stradă pe Calea Victoriei are o explicație. Realizatorul de la Antena 3 este convins că Micutzu a fost împins din spate de agențiile de publicitate cu care are contracte, astfel încât să nu afecteze anumite campanii.

Drept la replică Micutzu, Cosmin Nedelcu

După amploarea luată de conflictul în care a fost implicat, Micutzu, pe numele din buletin Cosmin Nedelcu, a solicitat tuturor canalelor media un drept la replică, prin care a dorit să facă următoarele mențiuni:

“- Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar”. (…) Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

– Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

– Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

– Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.”

ADVERTISEMENT
Tags: