News

Mircea Badea, moment uluitor în direct la TV. Prezentatorul de la Antena 3, discuție neobișnuită în direct

06.01.2021 | 07:51
Mircea Badea moment uluitor in direct la TV Prezentatorul de la Antena 3 discutie neobisnuita in direct
ADVERTISEMENT

Marți, în deja tradiționala ”pasă” pe care o realizează la Antena 3 seară de seară înainte de emisiunea sa, Mircea Badea a avut un moment uluitor, după o discuție mai puțin obișnuită cu un invitat.

Realizatorul ”În gura presei” a intervenit, în stilul său caracteristic, în scandalul momentului în care este implicat Cumpănașu, cel care este acuzat de o serie de derapaje în spațiul virtual.

ADVERTISEMENT

Astfel, Badea a avut un dialog mai puțin obișnuit chiar cu Alexandru Cumpănașu, invitat și el în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la postul de știri.

Mircea Badea, discuție mai puțin obișnuită în direct la TV

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, una dintre fetele dispărute la Caracal în 2019, este implicat în aceste zile într-un scandal uriaș în spațiul virtual. Recent, a apărut un dialog cel puțin ciudat între acesta și o elevă de liceu, care se presupune că era minoră.

ADVERTISEMENT

Marți seară, la Antena 3, Mircea Badea a intervenit în emisiunea la care era invitat chiar personajul principal din acest scandal, între realizatorul TV și Cumpănașu având loc un dialog mai puțin obișnuit.

Domnule Cumpănașu, mă găsiți atrăgător? Vreau să știu și dacă sunteți european, pentru că…” l-a întrebat Mircea Badea pe Cumpănașu.

ADVERTISEMENT

Pentru comunitatea LGBT, cred că da. Încă nu mi-am schimbat orientarea sexuală”, a fost răspunsul acestuia.

”Sper că nu sunteți sfios acum că v-am abordat mai…”, a glumit apoi Badea.

”Dacă întrați pe TikTok și faceți duet cu mine, cu siguranță jurnaliștii vor spune că noi avem o relație și m-am dat la Dumneavoastră”, a spus Alexandru Cumpănașu zâmbind.

ADVERTISEMENT

Cumpănașu neagă informații conform cărora ar fi anchetat de Poliție

Marți, au apărut informații conform cărora Poliția Capitalei s-a autosesizat și face verificări în cazul postărilor și discuțiilor lui Alexandru Cumpănașu pe rețeaua socială chinezească TikTok Polițiștii ar verifica dacă activitatea lui Cumpănașu se încadrează printre faptele prevăzute de Codul Penal.

Întrebat despre aceste informații de realizatorul emisiunii de la Antena 3, Alexandru Cumpănaşu a declarat că ele sunt false și Poliția nu ar fi face nicio verificare.

Aproape 500.000 de elevi din România urmăresc un cont de TikTok administrat de Alexandru Cumpănaşu, fost candidat independent la alegerile prezidenţiale.

ADVERTISEMENT
Tags: