Life

Mircea Badea nu vede cu ochi buni viitorul lui Raed Arafat: „Luați-l și păpați-l!” – Video

14.07.2020 | 13:34
Mircea Badea nu vede cu ochi buni viitorul lui Raed Arafat Luatil si papatil  Video
ADVERTISEMENT

Mircea Badea susține că actuala criză a coronavirusului se va deconta în persoana lui Raed Arafat. Realizatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3 a comentat ieri evoluția pandemiei în România și a făcut chiar o predicție.

Mircea Badea susține că Raed Arafat ar putea fi țapul ispășitor găsit de Guvern pentru evoluția crizei Covid

„Ce credeți că vor face oamenii politici când vor avea o problemă mare? O vor arunca în prima secundă în brațele lui Arafat și vor zice: el este, luați-l și păpați-l pe Arafat”, a spus Badea.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare foarte nedrept. Mie mi-ar plăcea să pot să-l ajut pe doctorul Arafat, pentru că țin la domnia sa și pe situații de urgență mi se pare bun. Ei de-aia l-au și băgat în față, să fie paratrăsnetul. A zis de multe ori că nu se dă la o parte”, a adăugat Badea.

Badea a spus că situația de acum poate fi gestionată, însă Guvernul României este depășit. Realizatorul a spus că singura soluție pentru a atenua creșterea cazurilor de coronavirus este o testare masivă și o izolare masivă, însă nu forțară, cum prevede legea carantinării.

ADVERTISEMENT

Atac dur la adresa Andreei Esca

Badea a comentat recent și cel mai recent scandal, cel legat de petrecerea de la mare unde au participat o serie de vedete, printre care și Andreea Esca, prezentatoare care s-ar fi infectat cu noul coronavirus.

Realizatorul Antenei 3 a spus că nu este de acord cu poziția pe care a luat-o PRO TV, care a transmis presei să nu divulge informații despre persoanele din trust care ar fi infectate.

ADVERTISEMENT

În mediul online, Badea a reacționat extrem de dur la știrea că Esca ar fi infectată cu virusul SARS-COV-2.

„E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul”, a fost reacția vehementă a lui Badea cu privire la situația prin care trece prezentatoarea știrilor de la PRO TV.

ADVERTISEMENT