Life

Mircea Badea o ia peste picior pe Andreea Esca, după ce s-a zvonit că aceasta ar avea coronavirus:”Covidesca”

13.07.2020 | 18:40
Mircea Badea o ia peste picior pe Andreea Esca dupa ce sa zvonit ca aceasta ar avea coronavirusCovidesca
ADVERTISEMENT

Mircea Badea nu a putut rata ocazia de a o lua peste picior pe Andreea Esca după ce în spațiul public au început să circule zvonuri cu privire la o posibilă infectare cu noul coronavirus. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, prezentatorul emisiunii În gura presei și-a ironizat „rivala” de la Pro TV, stârnind astfel amuzamentul prietenilor virtuali.

Vedeta postului din Pache Protopescu ar fi contractat virusul la o petrecere organizată pe litoral, cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea de la Olimp. La eveniment au participat alte aproximativ 50 de persoane, majoritatea din lumea showbiz-ului, printre care și Delia, care a susținut un concert împreună cu trupa sa.

ADVERTISEMENT

În plus, invitații s-au distrat pe cinste, fără să țină cont de distanțarea socială și fără să poarte măști de protecție. De altfel, Poliția Română s-a sesizat după apariția imaginilor din mediul online și a solicitat IPJ Constanța să demareze o anchetă în acest caz.

Mircea Badea se amuză pe seama Andreei Esca după ce s-a zvonit că aceasta ar fi infectată cu noul coronavirus

„Covidesca”, a scris Mircea Badea pe contul său de Twitter, la scurt timp după ce zvonurile privind posibila infectare a prezentatoarei Știrilor Pro TV au împânzit spațiul public.

ADVERTISEMENT

În timp ce mulți dintre prietenii săi virtuali s-au amuzat copios, luând-o peste picior pe Andreea Esca, unii s-au arătat mai sceptici și l-au avertizat pe moderator că are de-a face cu un fake news. „Poate e fake news”, i-a scris un internaut realizatorului emisiunii În gura presei, punctul său de vedere fiind susținut și de alți urmăritori.

Pro TV a confirmat cazurile de îmbolnăvire și a anunțat intensificarea măsurilor împotriva transmiterii COVID-19

În cursul acestei săptămâni, câțiva angajați au fost confirmați, din păcate, ca fiind infectați cu COVID-19. Colegii noștri urmează cu strictețe recomandările autorităților și ale specialiștilor. Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie.

Încă dinaintea declarării stării de urgență, în sediul și platourile PRO TV au fost impuse măsuri stricte de siguranță, suplimentare celor prevăzute de autoritățile statului. Astfel, peste 50% dintre angajați lucrează de acasă, iar echipele care continuă să vină la sediu sau platouri lucrează în schimburi.

ADVERTISEMENT

Fiecare departament este dotat cu soluții de dezinfectare, echipament de protecție, lămpi UV, precum și folii nanoseptice pe mânerele ușilor. Vom continua să respectăm cu strictețe măsurile autorităților și cele impuse în reglementările companiei. Le dorim colegilor noștri multă sănătate”, au transmis reprezentanții Pro TV printr-un comunicat de presă dat publicității recent.

ADVERTISEMENT