Life

Mircea Badea, pus pe șotii. Cum a apărut în direct la TV

25.03.2021 | 07:39
Mircea Badea pus pe sotii Cum a aparut in direct la TV
ADVERTISEMENT

Știm deja că aparițiile sale pe micul ecran sunt de-a dreptul senzaționale, dar să-l lase cu gura căscată pe bunul său prieten și coleg Mihai Gâdea nu se întâmplă chiar în fiecare seară.

Mircea Badea a intrat pe tradiționala „pasă” cu Sinteza Zilei purtând un pulover roșu, de Crăciun, pe care se afla și renul Rudolf, unul dintre simbolurile acestei sărbători. Deși nu mai suntem în decembrie, ținuta îndrăgitului realizator TV se potrivește de minune cu vremea de afară.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar miercuri după-amiază am avut parte de zăpadă mai ceva ca în toiul iernii în Capitală și nu scăpăm nici astăzi, pentru că ne așteaptă, potrivit prognozei transmise de ANM, temperaturi cuprinse între -4 și -1 grad Celsius și averse sub formă de ninsoare.

Mircea Badea, apariție de senzație pe micul ecran

Neapărat trebuie să mă îndrept către domnul Badea, că mi-era și dor de dânsul. Îmi și lipsea. Aveți un pulover care… stați un pic, că m-ați orbit”, a spus Mihai Gâdea înainte ca Mircea Badea să explice de ce a optat pentru această ținută.

ADVERTISEMENT

 

Păi, vine Crăciunul, văd, că afară ninge și sunt pe ‘Jingle-Bells’. Am luat puloverul de Crăciun. ‘De Crăciun, fii mai bun’, fii mai psihopat.

Cu ce vreți să începem, ca să vă lămuresc? Puteți să începeți să mă întrebați orice. Vă rog!”, a reacționat imediat realizatorul emisiunii În gura presei de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Puloverul de Crăciun este o alegere inspirată, pentru că iarna se încăpățânează să-și facă din nou simțită prezența în Capitală. Astăzi se anunță vreme deosebit de rece, cu înnorări mai persistente pe parcursul zilei, când vor fi condiții de precipitații slabe mixte.

În ceea ce privește temperatura maximă, aceasta se va situa în jurul valorii de 7 grade Celsius, în timp minima va fi cuprinsă între -4 și -1 grad. Pe timpul nopții, în schimb, vor fi condiții de brumă.

ADVERTISEMENT

Abia de vineri se mai schimbă lucrurile, iar sâmbătă vom putea în sfârșit să simțim că primăvara începe ușor-ușor să-și reintre în drepturi. Nu de alta, dar meteorologii anunță valori termice de până la 15 grade Celsius.

ADVERTISEMENT
Tags: