ADVERTISEMENT
News

Mircea Badea, pus pe șotii! „Dezvăluire” în direct la TV: „M-am vaccinat”

Autor: Bogdan Solomon | 05.01.2021 | 10:59
Mircea Badea, pus pe șotii! „Dezvăluire” în direct la TV: „M-am vaccinat”
Mircea Badea a dezvăluit, în glumă, că s-a vaccinat deja anti-Covid. Sursa foto: Captură TV

Sătul de campania pro-vaccinare anti-Covid și de toate discuțiile pe marginea acestui subiect, Mircea Badea nu a mai răbdat și le-a făcut telespectatorilor o mărturisire.Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat”, a afirmat îndrăgitul prezentator TV chiar în debutul ediției de luni, 4 ianuarie, a emisiunii sale, „În gura presei”.

ADVERTISEMENT

Luat la întrebări de colegul Răzvan Dumitrescu, acesta nu a mai avut încotro și a mers mai departe cu „dezvăluirile”. Ei bine, se pare că o persoană a cărei identitate nu a fost, cel puțin pentru moment, deconspirată, l-a ajutat să intre în posesia serului minune printr-o metodă inedită.

Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!”, a explicat Mircea Badea, făcându-i pe invitații prezenți în platou să râdă cu lacrimi. Odată elucidat „misterul”, prezentatorul TV s-a arătat mai mult decât dornic să facă acest pas, doar că în momentul de față „nu avem vaccin”.

Mircea Badea, „dezvăluire” incredibilă. „S-a vaccinat” anti-Covid

Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto.

ADVERTISEMENT

Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem.

Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina. Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin…

Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci despre ce vorbim?

Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze?

ADVERTISEMENT

Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a afirmat Mircea Badea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!