News

Mircea Badea, pus pe șotii! „Dezvăluire” în direct la TV: „M-am vaccinat”

05.01.2021 | 10:59
Mircea Badea pus pe sotii Dezvaluire in direct la TV Mam vaccinat
ADVERTISEMENT

Sătul de campania pro-vaccinare anti-Covid și de toate discuțiile pe marginea acestui subiect, Mircea Badea nu a mai răbdat și le-a făcut telespectatorilor o mărturisire.Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat”, a afirmat îndrăgitul prezentator TV chiar în debutul ediției de luni, 4 ianuarie, a emisiunii sale, „În gura presei”.

Luat la întrebări de colegul Răzvan Dumitrescu, acesta nu a mai avut încotro și a mers mai departe cu „dezvăluirile”. Ei bine, se pare că o persoană a cărei identitate nu a fost, cel puțin pentru moment, deconspirată, l-a ajutat să intre în posesia serului minune printr-o metodă inedită.

ADVERTISEMENT

Pe preșul de la ușă mi-au lăsat două doze, le-am făcut pe ambele odată!”, a explicat Mircea Badea, făcându-i pe invitații prezenți în platou să râdă cu lacrimi. Odată elucidat „misterul”, prezentatorul TV s-a arătat mai mult decât dornic să facă acest pas, doar că în momentul de față „nu avem vaccin”.

Mircea Badea, „dezvăluire” incredibilă. „S-a vaccinat” anti-Covid

Eu vreau să vă spun că astăzi m-am vaccinat. Nu mă doare gura să spun că m-am vaccinat… Nu mai pot cu asta cu vaccinul, e ca și cum am vorbi despre extratereștri, doar că extratereștrii sunt un subiect mișto.

ADVERTISEMENT

Când vorbim despre vaccin, gata, hai să-l facem. Unde? «Păi nu acum». Am înnebunit, deci nu avem vaccin? «Nu!». Păi și atunci despre ce vorbim? Hai să vorbim când o să-l avem.

Acum toți suntem antivacciniști pentru că nu ne putem vaccina. Deci nu mai pot cu asta cu vaccinul. Dar riști, îți faci vaccinul, dar stai puțin…

ADVERTISEMENT

Da, hai! Hai să-l facem acum. Putem? Nu! Atunci despre ce vorbim?

Râde lumea, nu o să vaccineze ăștia pe nimeni. nu sunt în stare să testeze, o să fie în stare să vaccineze?

Hai să ne relaxăm! Deci toată discuția despre vaccin rămâne o discuție. Practica ne omoară. De asta vreau să spun… eu m-am vaccinat, gata! Next!”, a afirmat Mircea Badea.

ADVERTISEMENT