News

Mircea Badea, umilință pentru Selly după ce vloggerul a petrecut cu Tzancă Uraganul. L-a făcut de râs la TV

01.03.2021 | 08:04
Mircea Badea umilinta pentru Selly dupa ce vloggerul a petrecut cu Tzanca Uraganul La facut de ras la TV
ADVERTISEMENT

Mircea Badea, prezentatorul emisiunii ”În gura presei” de la Antena 3, nu a ratat momentul de a comenta ultima ispravă a vloggerului Selly, cel care, de ziua lui, a petrecut pe ritmuri de manele cu Tzancă Uraganul. 

Invitat duminică seara la emisiunea colegului său de televiziune, Radu Tudor, Badea a analizat, în stilu-i caracteristic, scandalul petrecerii cu manele, organizate de vlogger cu ocazia împlinirii vârstei de 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Nu putea lipsi din discuție subiectul ”reformei din Educație”, adus în prim-plan de Selly în perioada examenelor de anul trecut. Ironic, realizatorul de la Antena 3 a spus că dezbaterea cu ministrului Educației pe acest subiect, solicitată de vlogger, abia acum are șanse să aibă loc.

Mircea Badea, umilință pentru Selly după ce vloggerul a petrecut cu Tzancă Uraganul

Mircea Badea l-a ironizat, duminică seara, pe vloggerul Șelly, care, la împlinirea vârstei de 20 de ani, a organizat o mare petrecere alături de maneliști, încălcând normele anti-Covid.

ADVERTISEMENT

”Deci, a fost ziua lui Selly. Am văzut pe un site și așa am ajuns la dânsul pe story: a făcut mega-chef de ziua lui. Zeci de participanți și recital Tzancă Uraganu.

N-a fost doar Tzancă Uraganul, ci și Biju (n.r. Costel Biju, interpret de manele), din același sector de activitate”, a spus Mircea Badea despre petrecerea în urma căruia vlogger-ul Șelly a fost amendat.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-au difuzat fragmente de la cheful aniversării vloggerului, Mircea Badea a citat câteva versuri dintr-unul din cântecele interpretate de manelist la petrecerea lui Selly:

”De nu era pandemia / Te duceam la Han, te duceam la Mia / Te duceam în țări străine / Știi că te iubesc și că mor de tine!”.

ADVERTISEMENT

De aici, realizatorul ”În gura presei” a ajuns la ideea că Selly are șanse de a avea o dezbatere cu ministrul Educației legată de reforma dorită de tânăr.

”Și mă vei întreba ce sunt Han și Mia: sunt două nume proprii ale unor locații. Cum era pe vremuri discoteca, în prezent există manelotecă. Eu cred că acea dezbatere pentru reforma în domeniul Educației, pe care Selly i-o solicita ministrului, de-abia acum are șanse să se întâmple”, a mai spus Badea, la Antena 3.

Selly, petrecere pe manele cu Tzancă Uraganul și Costel Biju

Vloggerul Andrei Șelaru, cunoscut de toată lumea în online ca Selly, a petrecut sâmbătă spre duminică noaptea într-o mare vilă din Snagov. Imaginile petrecerii au fost publicate de către mulți invitați la petrecerea sa, pe conturile lor oficiale de TikTok sau Instagram.

Atmosfera a fost întreținută de manele, celebrii maneliști Tzancă Uraganu și Costel Biju fiind responsabili cu voia bună și dedicațiile în timpul evenimentului.

În ciuda faptului că știa de încălcarea legii, Selly nu s-a ascuns cu petrecerea pe care a organizat-o. Tânărul a postat o serie de clipuri video pe InstaStories în care le spunea fanilor din online cu cine petrece. Poliția nu a stat nici ea pe gânduri. Petrecerea organizată de Selly s-a lăsat cu amenzi de 15.000 de lei.

ADVERTISEMENT