Life

Mircea Baniciu, laude la adresa fiicei sale, Ana. Ce spune despre soțul artistei și nepoți

Mircea Baniciu, aprecieri pentru fata sa, Ana Baniciu. Ce părere are artistul de rock despre partenerul cântăreței și nepoți.
11.01.2024 | 00:15
Mircea Baniciu laude la adresa fiicei sale Ana Ce spune despre sotul artistei si nepoti
Mircea Baniciu, aprecieri pentru fata sa, Ana Baniciu. Ce părere are artistul de rock despre partenerul cântăreței și nepoți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Baniciu, laude la adresa fiicei sale, Ana. Ce spune despre soțul artistei și nepoți. Solistul vocal al formației Phoenix, în vârstă de 74 de ani, a acordat un interviu în care a vorbit deschis despre legătura cu cei dragi.

Mircea Baniciu, aprecieri pentru fata sa, Ana Baniciu. Ce părere are artistul de rock despre partenerul cântăreței și nepoți

Mircea Baniciu are numai aprecieri pentru fata sa, Ana Baniciu, care este căsătorită din septembrie 2023 cu Edy Kovacs . Ce părere are artistul de rock despre partenerul cântăreței și nepoți, precizând că abia așteaptă aceste momente.

ADVERTISEMENT

Se pare că nu va mai dura mult până va veni această clipă pentru că câștigătoarea de la Asia Express, prima ediție, este însărcinată. Vedeta a reușit să păstreze sarcina ascunsă timp de 4 luni, vestea fiind oferită în online.

„Ana a fost un copil foarte cuminte și ambițios. Suntem în cele mai bune relații. Sunt mândru de Ana, de ce a construit, de cum s-a dezvoltat ca artist. Ana a făcut parte din corul Alegretto, care a fost o a doua familie pentru ea.

ADVERTISEMENT

A călătorit în multe țări și a avut parte de multe experiențe alături de ei. Și-a dorit de mică să cânte, și iată că visul ei s-a împlinit, deși i-am spus că o să fie o viață foarte grea”, a declarat Mircea Baniciu pentru revista viva.ro.

Mircea Baniciu, despre Edy Kovacs: ”E băiat bun”

„Edy e un băiat foarte bun și am certitudinea că se vor înțelege foarte bine. Mă bucur pentru ei, au avut o nuntă foarte frumoasă, au foarte mulți prieteni”, a mai spus Mircea Baniciu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

Ana Baniciu și partenerul de viață au făcut cununia religioasă pe 24 septembrie 2023, pe malul unui lac. Le-au fost alături familia și prietenii, cântăreața fiind condusă la altar chiar de renumitul său tată cu care a și colaborat pe plan muzical.

Vestea despre sarcină a făcută publică prin intermediul unor imagini în care artista apare cu burtica la vedere. Se află pe un „tărâm nou”, dar este sigură că se va descurca extraordinar de bine, așa cum a făcut-o întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Ana Baniciu este recunoscătoare și fericită pentru această etapă a vieții sale. Blondina se consideră o persoană de modă veche și a aflat deja care este sexul bebelușului care crește în pântecele sale.

Va aduce pe lume un băiețel undeva în finalul lui aprilie sau la începutul lunii iunie. Cel mai probabil în curând vedeta va vorbi și despre numele pe care îl va primi cel mic sau cum se gândește să îl aducă pe lume: natural sau prin cezariană.

ADVERTISEMENT