Life

Mircea Bravo, accident cu mașina. A intrat cu bolidul într-un stâlp de electricitate. „Pasagera a fost transportată la Spitalul Municipal Beiuș”

Mircea Bravo, implicat într-un accident de mașină. Vloggerul nu era singur în momentul impactului cu stâlpul de electricitate
04.12.2023 | 14:39
Mircea Bravo accident cu masina A intrat cu bolidul intrun stalp de electricitate Pasagera a fost transportata la Spitalul Municipal Beius
Mircea Bravo a făcut accident în această dimineața Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mircea Bravo a fost implicat într-un accident rutier destul de grav. Îndrăgitul comediant a intrat cu mașina într-un stâlp de electricitate. Impactul a fost atât de puternic, încât pasagera din dreapta sa a fost transportată de urgență la spital.

Mircea Bravo nu era singur în momentul impactului

Clipe de groază pentru Mircea Bravo, unul dintre cei mai apreciați actori și comedianți de la noi din țară. În această dimineață, Mircea a fost implicat într-un accident grav pe raza județului Bihor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu doar câteva ore, aceasta a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de circulație. Din fericire, nu s-a lovit de alți participanți la trafic, dar a izbit din plin un stâlp de electricitate.

Potrivit presei locale, în momentul accidentului, Mircea Bravo nu era singur în mașină. Acesta era însoțit trei persoane, dintre care Georgiana, soția sa, dar și de celebra bunică din toate videoclipurile sale.

ADVERTISEMENT

Ajunse la fața locului, echipajele de poliție l-au testat pe Mircea Bravo să vadă dacă a consumat alcool sau alte susbtanțe interzise. Rezultatele la ambele teste au fost negative, urmând ca împrejurările exacte ale producerii accidentului să fie stabilite ulterior.

Vloggerul nu consumase nici alcool și nici droguri în momentul accidentului

Momentan, din declarațiile poliției nu se știe exact care dintre pasagere a fost transportată la spital. Din fericire, rănile suferite nu au fost unele majore, ci doar mici leziuni care au necesitat îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Conform unor ipoteze lansate imediat după producerea accidentului, este foarte posibil ca Mircea Bravo să fi ațipit la volan. În acel moment, acesta a pierdut complet controlul volanului și ar fi intrat în stâlpul de electricitate.

Cel mai probabil, vloggerul a ațipit la volan din cauza programul încărcat pe care îl are în ultima vreme. Mircea a început să dea lovitura în cinematografe, iar peliculele lui se bucură de un real succes.

ADVERTISEMENT

Mircea Bravo tocmai ce a lansat filmul ”Nuntă pe bani” care, la mai bine de două luni de la lansare, încâ mai rulează în cinematografe. Ba mai mult, acesta a anunțat că de la anul, fanii vor putea urmări o altă comedie semnată de el, ”Moartea în vacanță!”.

Mircea Bravo accident de mașină
Mircea Bravo a fost implicat într-un accident de mașină în această dimineață. Sursa foto: Facebook, Instagram

Mircea Bravo nu a oferit nicio declarație până în acest moment, preferând să discute doar cu autoritățile. Singurul mesaj a fost postat pe rețele sociale, acolo unde le-a comunicat fanilor tragicul eveniment.

ADVERTISEMENT