Life

Bunica lui Mircea Bravo, dezvăluiri despre filmările de la Nuntă pe bani: ”Nu a fost ușor”

Bunica lui Mircea Bravo, detalii despre producția Nuntă pe bani. Ce a mărturisit tanti Lenuța despre perioada filmărilor.
14.10.2023 | 00:15
Bunica lui Mircea Bravo dezvaluiri despre filmarile de la Nunta pe bani Nu a fost usor
Bunica lui Mircea Bravo, detalii despre producția Nuntă pe bani. Ce a mărturisit tanti Lenuța. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bunica lui Mircea Bravo a făcut o serie de dezvăluiri despre filmările de la Nuntă pe bani. Femeia recunoaște că nu a fost ușor să facă față desfășurătorului, mai ales că multe scene s-au petrecut noaptea.

Bunica lui Mircea Bravo, detalii despre producția Nuntă pe bani. Ce a mărturisit tanti Lenuța

Bunica lui Mircea Bravo a oferit detalii despre producția Nuntă pe bani, al doilea film al renumitului youtuber în vârstă de 36 de ani. Tanti Lenuța a mărturisit că producătorul a fost nevoit să scoată bani din buzunar pentru a-și vedea visul împlinit.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, când s-o apucat de filmat și o dat drumul să meargă, și cu atâția oameni, nu a fost ușor. S-a filmat și noaptea. Și acum, la filmul care se difuzează au fost și 100 de oameni pe noapte la filmare.

Și am zis către el: «No, da ce faci cu aieștia?». Eu eram, așa, surprinsă. Cu aieștia trebuie să filmezi… La aieștia trebuie să le dai de mâncare la tăți. Dar de unde și cum? Dar uite că Dumnezeu l-a ajutat și au fost sponsori.

ADVERTISEMENT

O mai pus din jep (buzunar) și s-o făcut filmul”, a declarat tanti Lenuța pentru revista viva.ro. Bunica din Chinteni a dezvăluit că nu se uită la filmările pe care le face, fiind de ajuns să fie prezentă pe platouri.

Bunica din Chinteni, despre filmările de la Nuntă pe bani

Bunica din Chinteni a vorbit despre filmările de la Nuntă pe bani și în emisiunea moderată de Andi Moisescu de pe Youtube. Tanti Lenuța spune că este de ajuns să se uite alte persoane la producțiile pe care le face.

ADVERTISEMENT

Producătorii spun că era foarte greu să facă această peliculă fără ea, chiar dacă a apărut și în prima peliculă făcută de Mircea Bravo. De această dată rolul este unul mai lung și cu replici mai savuroase pentru toată lumea.

„Dacă eu l-am filmat cu ei, îmi dau seama… ce să mp mai văd că tot sunt pe sticlă, cred că m-oi șterge. No, să mă mai uit, mă dor ochii. Lasă să se uite alții”, a mai spus bunica din Chinteni în show-ul juratului de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Filmul Nuntă pe bani a avut premiera în cinematografele din România în data de 10 octombrie. În momentul de față tanti Lenuța, Mircea Bravo și restul echipei de filmări se află în promovare prin întreaga țară.

ADVERTISEMENT
Tags: