Fotbal international

Mircea Lucescu ar putea fi din nou criticat de fanii lui Dinamo Kiev. Ce a declarat înainte de Inter – Şahtior Doneţk

17.08.2020 | 18:39
Mircea Lucescu ar putea fi din nou criticat de fanii lui Dinamo Kiev Ce a declarat inainte de Inter  Sahtior Donetk
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev, dar nu a avut parte de o primire tocmai călduroasă. Fanii alb-albaștrilor nu au fost de acord ca tehnicianul român să o antreneze pe Dinamo după ce a fost antrenorul lui Șahtior.

Antrenorul român a făcut dezvăluiri pentru Gazzetta dello Sport. Lucescu le-a condus de pe bancă pe Inter Milano și Șahtior.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a făcut 75 de ani vara asta. El a fost criticat de fanii lui Dinamo Kiev pentru că a antrenat mult timp la Șahtior. Lucescu ar putea fi din nou contestat după ultimele declarații date.

”La Șahtior sunt copiii mei”

Lucescu a răspuns mai multor întrebări adresate de ziariștii de la Gazzetta dello Sport înainte de jocul dintre Inter și Șahtior din semifinnalele Ligii Europa.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a stat pe banca ambelor echipe care se vor înfrunta în această seară pentru un loc în finala Europa League.

”La Șahtior sunt copiii mei, înțelegi? Mulți dintre ei au crescut cu mine. Așa a fost și la Inter, totuși…

ADVERTISEMENT

Lucescu o vede pe Șahtior favorită în semifinale

Șahtior cred că îi este superioară lui Inter în acest moment. Cel mai important motiv este pentru că joacă împreună de mult timp, au o mare experiență europeană și mereu știu ce să facă”, a spus Mircea Lucescu.

Fostul tehnician al naționalei României și al Turciei a spus de ce a acceptat să semneze cu Dinamo Kiev. La șapte zile după ce a semnat cu echipa din Ucraina a făcut 75 de ani.

ADVERTISEMENT

”Nu o fac pentru bani. Am simțit nevoia să îi dau înapoi fotbalului ceea ce mi-a oferit mie. Mi-am dorit emoții, să fiu pe teren, să îi învăț pe jucătorii tineri. Pe scurt, să trăiesc! Știi ce a spus Shakespeare? ”Până să mori, trăiește!”, a declarat cel mai titrat antrenor român.

ADVERTISEMENT