Sport

Mircea Lucescu, invitat special la sărbătoarea de Crăciun de la Dinamo. Ce cadou a primit tehnicianul. Foto şi video

Dinamo a organizat o sărbătoare de Crăciun pentru micii fotbaliști de la Academie, iar invitatul special al acestui eveniment a fost Mircea Lucescu.
21.12.2023 | 20:30
Dinamo a organizat o sărbătoare de Crăciun pentru micii fotbaliști de la Academie, iar invitatul special al acestui eveniment a fost Mircea Lucescu. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă ”roș-albii” mai un meci extrem de important cu FC Voluntari în lupta lor pentru a evita retrogradarea directă din SuperLiga, conducătorii clubului au vrut să le facă o bucurie viitorilor fotbaliști.

Mircea Lucescu, discurs la sărbătoarea de Crăciun de la Dinamo

Marea sărbătoare de Crăciun a avut loc în Sala Polivalentă Dinamo, iar pe lângă prezența lui Moș Crăciun micii jucători din academia clubului au mai avut parte de o surpriză. Este vorba de faptul că la eveniment și-a făcut apariția și legendarul jucător și antrenor Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Sala a fost decorată festiv special pentru această sărbătoare, Moș Crăciun a împărțit cadouri pentru micii fotbaliști de la Dinamo, iar în mijloc a tronat un brad. Doar că bradul a adus și un moment haios.

Fără să-și dea seama într-o primă fază, organizatorii au pus în vârful bradului o stea. După ceva momente aceștia au realizat că Steaua este marea rivală a ”câinilor”, astfel că au îndepărtat obiectul și au lăsat în vârf o fundă roșie.

ADVERTISEMENT

În cadrul festivității, acționarul dinamovist Eugen Voicu a ținut să-l premieze pe Mircea Lucescu. Legenda lui Dinamo a primit un tricou al actualei echipe cu numele său și cu numărul 7, care reprezintă trofeele câștigate de acesta în Ștefan cel Mare.

După ce și-a primit cadoul, ”Il Luce” a ținut un scurt discurs motivațional pentru puștii din academia lui Dinamo și i-a impulsionat pe aceștia să creadă cu tărie în visele lor și să lupte pentru ele.

ADVERTISEMENT

Cine vine director sportiv la Dinamo

În aceeași, Dinamo a anunțat oficial despărțirea de comun acord de directorul sportiv Gabi Glăvan, un apropiat al fostului antrenor Ovidiu Burcă, informație oferită de FANATIK încă de acum cu 5 zile.

Din păcate pentru Glăvan, campania de transferuri pentru care a girat poate fi considerată un eșec total, în condițiile în care la Dinamo există jucători cu salarii destul de mari, în timp ce ”câinii” sunt la peste 10 puncte de salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Pentru înlocuirea acestuia, Andrei Nicolescu ar opta pentru Vlad Munteanu, în timp ce Răzvan Zăvăleanu l-ar prefera pe Bogdan Apostu, cel care a făcut minuni din umbră la Corvinul Hunedoara. De menționat că legenda dinamovistă Marius Niculae a refuzat deja propunerea de a veni director sportiv, pentru a rămâne alături de Ionuț Lupescu și Ionel Dănciulescu în proiectul CS Dinamo.

Mircea Lucescu primește tricoul lui Dinamo

Lucescu le-a vorbit copiilor de la academie

Daniel Bozeriu, coorganizatorul evenimentului

Florin Stroie, coordonatorul voluntarilor de la sărbătoarea lui Dinamo

ADVERTISEMENT