Sport

Mircea Lucescu, invitat la Rapid – Petrolul. Discuție cu Șucu în Giulești. Ce a spus de Bergodi

Mircea Lucescu a revenit în Giulești. Legendarul antrenor e în tribune la Primvs Derby.
14.08.2023 | 00:36
Mircea Lucescu invitat la Rapid  Petrolul Discutie cu Sucu in Giulesti Ce a spus de Bergodi
Mircea Lucescu, discuție cu Dan Șucu în Giulești. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
13-08-2023
21:37

Mircea Lucescu, după Rapid - Petrolul 0-2: "Bergodi e un antrenor foarte bun!"

„Un ghinion incredibil a avut Rapidul. Nu merita să piardă, a avut mai multe ocazii. Petrolul a profitat de greșeli. E un scor care nu reprezintă realitatea din teren. 

Nu pot să trec peste tot ce s-a făcut bun în această vară la Rapid și să spun că au fost greșite transferurile. Suporterii trebuie să îi ajute pe jucători, este o situație complicată. Nu au experiența necesară jucătorii pentru a lucra într-o astfel de tensiune. 

Suporterii trebuie să înțeleagă că au un antrenor foarte bun, cu experiență. El a demonstrat ce poate, are atâția ani jucați în Serie A, și-a demonstrat profesionalismul. Dar nu are ce face cu două autogoluri, un ghinion teribil”, a spus Mircea Lucescu după Rapid – Petrolul 0-2

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dynamo Kiev, a fost spectator de lux la derby-ul dintre Petrolul Ploiești și Rapid București, jucat pe stadionul de sub podul Grant din capitală.

Mircea Lucescu, spectator de lux în Giulești

Dynamo Kiev se pregătește de duelul cu Aris Salonic din a doua manșa a turului trei preliminar al Conference League. În tur, în Grecia, elevii lui Mircea Lucescu au fost învinși cu 1-0.

ADVERTISEMENT

Returul se va juca la București, la insistențele celui mai titrat antrenor român din istorie. În așteptarea meciului din Giulești, Mircea Lucescu și-a făcut timp să urmărească meciul Rapidului cu Petrolul.

Acesta a fost în tribunele duelului dintre Rapid și Petrolul, fiind surprins de fotografii și cameramanii prezenți la meci. Nu a venit singur.

ADVERTISEMENT

Lucescu a fost însoțit la meci de candidatul de la alegerile prezidențiale din 2009, actualmente secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Mai mult, antrenorul de 78 de ani a stat mai multe minute de vorbă cu patronul de la Rapid, Dan Șucu. Cei doi s-au intersectat de mai multe ori pe durata primei reprize.

ADVERTISEMENT

În aproprierea lui, la loje, au mai fost Anghel Iordănescu, fostul selecționer al României ori Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. În zonă a fost și Nicolae Cristescu, patronul echipei în momentul în care aceasta a intrat în faliment.

Tot astăzi, cei de la Dynamo Kiev s-au antrenat în baza echipei din Giulești. Returul cu Aris Salonic este joi, de la ora 20:00.

ADVERTISEMENT

Continuăm să ne pregătim pentru meciul cu Aris Salonic, din turul 3 preliminar al Conference League”, au anunțat cei de la Dynamo Kiev, pe rețelele de socializare.

Mircea Lucescu, ajutat de suporterii Rapidului

Mircea Lucescu a primit ajutor din partea susținătorilor Rapidului pentru organizarea meciului cu Dynamo Kiev. Aproximativ 120 de suporteri se vor implica, în mod voluntar, în organizarea partidei dintre echipa ucraineană și Aris Salonic.

Mircea Lucescu este un bun național, este normal să-i oferim tot sprijinul nostru, de la interacțiunea cu mass-media din România, până la celelalte detalii legate de meciul cu Aris. În ultimii trei ani, Rapid a dezvoltat un program de voluntariat care funcționează foarte bine la meciurile din campionat.

Aproximativ 120 de suporteri se implică pro-bono în tot ceea ce înseamnă organizarea unui meci! O fac de dragul Rapidului și au tot respectul nostru. S-au oferit să ajute și acum, tot de dragul Rapidului.

Personal, și eu am o datorie morală față de Mircea Lucescu, dânsul fiind cel care în 1998 m-a luat din tribună și din suporter am devenit și oficial rapidist”, a explicat, pentru FANATIK, Lucian Ionescu, managerul mass-media al grupării rapidiste.

ADVERTISEMENT