Sport

Fanii Rapidului, gest superb pentru Mircea Lucescu! Ce vor face la meciul lui Dinamo Kiev pe Giulești

Mircea Lucescu a rămas un idol în Giulești, iar clubul Rapid i-a sărit în ajutor cu organizarea meciului pe care Dinamo Kiev îl va juca pe acest stadion în Conference League.
12.08.2023 | 17:04
Fanii Rapidului gest superb pentru Mircea Lucescu Ce vor face la meciul lui Dinamo Kiev pe Giulesti
Mircea Lucescu a rămas un idol în Giulești, iar clubul Rapid i-a sărit în ajutor cu organizarea meciului pe care Dinamo Kiev îl va juca pe acest stadion în Conference League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Formația ucraineană a primit acceptul de a juca pe arena giuleștenilor în cupelor europene, astfel că s-a pus la punct totul pentru returul întâlnirii cu Aris Salonic, din turul 3 preliminar al Conference League.

Mircea Lucescu, ajutat de Rapid

Oficialii CS Rapid, administratorul de drept al stadionului, dar și reprezentanții FC Rapid au decis să îi întindă o mână de ajutor în primul rând lui Mircea Lucescu, omul care a adus al doilea titlu în Grant.

ADVERTISEMENT

După ce au obținut acceptul de a se antrena la baza Constructorul, ucrainenii au mai primit un ajutor neașteptat. Practic, o armată de voluntari rapidiști se vor implica în organizarea partidei din Conference League.

”Mircea Lucescu este un bun național, este normal să-i oferim tot sprijinul nostru, de la interacțiunea cu mass-media din România, până la celelalte detalii legate de meciul cu Aris. În ultimii trei ani, Rapid a dezvoltat un program de voluntariat care funcționează foarte bine la meciurile din campionat.

ADVERTISEMENT

Aproximativ 120 de suporteri se implică pro-bono în tot ceea ce înseamnă organizarea unui meci! O fac de dragul Rapidului și au tot respectul nostru. S-au oferit să ajute și acum, tot de dragul Rapidului.

Personal, și eu am o datorie morală față de Mircea Lucescu, dânsul fiind cel care în 1998 m-a luat din tribună și din suporter am devenit și oficial rapidist”, a explicat, pentru FANATIK, Lucian Ionescu, managerul mass-media al grupării rapidiste.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu, două mandate pe banca Rapidului

Partida Dinamo Kiev – Aris Salonic, din manșa secundă a turului 3 preliminar din Conference League, se va disputa joi, 17 august, de la ora 20:00. În tur, grecii s-au impus pe teren propriu, scor 1-0.

Mircea Lucescu a antrenat-o în două rânduri pe Rapid. După experiențele din Italia de la Pisa, Brescia și Reggiana, el a revenit în România și a preluat banca giuleștenilor. Ulterior, legendarul tehnician român a mers la Inter, însă după o scurtă perioadă s-a întors în Giulești.

ADVERTISEMENT

În al doilea mandat, ”Il Luce” a reușit să îi conducă pe giuleșteni spre cel de-al doilea titlu din istorie în 1999. Mircea Lucescu și-a mai trecut în cont alături de Rapid Cupa României (1998) și Supercupa României (1999).

ADVERTISEMENT