Sport

Mircea Lucescu, oficial la Dinamo. Cum a apărut “Il Luce” la meciul cu Petrolul

Cei de Dinamo l-au trecut drept oficial al clubului pe Mircea Lucescu, pentru ca tehnicianul să fie prezent la meciul disputat în condiții speciale.
01.04.2024 | 22:24
Mircea Lucescu oficial la Dinamo Cum a aparut Il Luce la meciul cu Petrolul
Mircea Lucescu a putut asista la meci, doar după ce Dinamo l-a trecut pe listă ca oficial al clubului. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Echipa antrenată de Zeljko Kopic, Dinamo București, a primit vizita celor de la Petrolul în această seară. Partida de pe arena “Arcul de Triumf” va încheia runda cu numărul doi din play-out-ul Superligii României.

Mircea Lucescu, oficial la Dinamo, din pix

La partida de la București nu au avut acces ultrașii dinamoviști, în urma suspendării terenului pentru patru etape. Printr-o portiță de regulament, LPF-ul i-a lăsat pe cei de la Dinamo să primească în tribune copii de până în 14 ani.

ADVERTISEMENT

Meciul s-a disputat în condiții speciale, iar fiecare echipă a putut trece 30 de oficiali care puteau fi prezenți în tribună. În mod surprinzător, pe lista celor de la Dinamo s- aflat un nume greu din istoria “câinilor”.

Într-una dintre lojele arenei de lăngă Arcul de Triumf a fost zărit fostul antrenor și jucător al lui Dinamo, Mircea Lucescu, conform gsp.ro. Alături unul dintre cei mai consacrați tehnicieni din istoria fotbalului românesc se afla o altă figură cunoscută.

ADVERTISEMENT

Matei Lucescu a fost colegul de lojă al antrenorului, nimeni altul, decât nepotul acestuia. Prezența lui Mircea Lucescu este încă un semn că fostul selecționer este tot mai aproape de conducerea lui Dinamo.

A văzut meciul alături de fiul lui Răzvan Lucescu

La ultimile partide ale “câinilor”, Mircea Lucescu a vizitat fotbaliștii lui Kopic în cantonament, pentru a le da câteva sfaturi înaintea jocurilor din campionat. Măsura s-a dovedit a fi inspirată, din moment ce Dinamo a jucat tot mai bine în 2024.

ADVERTISEMENT

Un moment interesant s-a petrecut în minutul 39. În acel moment, Gabriel Moura a deschis scorul pentru Dinamo, reușita fiind primul gol al portughezului în prima ligă din campionatul României.

În timp ce Moura se bucura alături de colegi, Mircea Lucescu zâmbea larg și se amuza alături de fiul lui Răzvan Lucescu de cele întâmplate. Părea că lui Mircea Lucescu nu-i venea să creadă cum Moura a fost atât de liber, înainte de a înscrie.

ADVERTISEMENT

Pe stadionul “Arcul de Triumf” au fost aproximativ 480 de copii. Pentru fiecare 10 copii prezenți, era nevoie de un însoțitor adult. Petrolul a venit la rândul ei cu o galerie formată din juniori ai clubului.

ADVERTISEMENT