Sport

Mircea Lucescu şi-a pedepsit un jucător în timpul meciului Lvov – Dinamo Kiev 1-4: “Sper că-şi va învăţa lecţia”

Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, a obţinut victoria în meciul cu Lvov, scor 4-1, însă tehnicianul român a fost nemulţumit de unul dintre jucătorii lui.
16.10.2021 | 19:56
Mircea Lucescu sia pedepsit un jucator in timpul meciului Lvov  Dinamo Kiev 14 Sper casi va invata lectia
Mircea Lucescu şi-a pedepsit un jucător în Lvov - Dinamo Kiev 1-4: "Sper că-şi va învăţa lecţia"
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev a trecut cu brio testul din campionat, 4-1 cu Lvov, ultimul meci înainte de confruntarea cu Barcelona. Chiar dacă a obţinut cele trei puncte, Mircea Lucescu a fost nemulţumit de unul dintre jucătorii lui, pe care l-a şi pedepsit înainte de pauză.

Mircea Lucescu a fost nemulţumit de prestaţia lui Vladislav Supriaga, iar în minutul 41 l-a înlocuit cu Denis Garmash. La finalul meciului, antrenorul român a explicat motivul deciziei luate.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu şi-a pedepsit un jucător în Lvov – Dinamo Kiev 1-4: “Trebuia să fie concentrat”

“De ce l-am schimbat pe Supriaga în minutul 41? Pentru el va fi o oportunitate să se gândească. Nu a marcat atunci când a avut o şansă mare, apoi a comis un fault la mijlocul terenului.

Trebuia să fie concentrat. Are toate calităţile pentru un atacant, atât fizice, cât şi tehnice. Trebuie să înţeleagă că în fotbalul profesionist este vorba şi de caracter. Sper că-şi va învăţa lecţia după această schimbare”, a declarat Mircea Lucescu la finalul meciului Lvov – Dinamo Kiev 1-4.

ADVERTISEMENT

Cum a analizat Mircea Lucescu prestaţia jucătorilor săi în Lvov – Dinamo Kiev 1-4

Mircea Lucescu a fost mulţumit de jocul arătat de fotbaliştii lui, însă l-a “urecheat” încă o dată pe Vladislav Supriaga. Antrenorul român a susţinut că diferenţa dintre cele două echipe s-a putut observa foarte bine după pauză.

“Am dominat, dar am avut parte de un teren greu pentru controlul balonului. Am reuşit să blocăm jocul adversarilor, chiar dacă ei au marcat primii.

ADVERTISEMENT

Supriaga trebuia să marcheze, dar a dat dovadă de relaxare în acel moment. Am avut şi norocul că am înscris imediat după ce ei au deschis scorul.

Diferenţa a fost vizibilă, în special în a doua repriză. Sunt mulţumit de jocul fotbaliştilor mei”, a mai spus “Il Luce”.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev e lider în Ucraina şi o aşteaptă un meci de foc cu Barcelona

După 11 etape, Dinamo Kiev este pe primul loc în Ucraina şi are un avans de trei puncte în faţa lui Şahtior Doneţk. Echipa antrenată de Roberto De Zerbi s-a distrat vineri cu Zoria Luhansk, scor 6-1.

Pentru Dinamo Kiev urmează meciul cu Barcelona, programat miercuri, de la ora 19:45, în etapa a 3-a din faza grupelor Ligii Campionilor. Partida este una capitală pentru catalani, după două înfrângeri în primele etape, fără gol marcat.

Dinamo Kiev ocupă locul 3 în Grupa E, cu un punct obţinut în remiza cu Benfica, scor 0-0. În al doilea meci din faza grupelor, echipa lui Mircea Lucescu a fost învinsă de Bayern Munchen, scor 0-5.

ADVERTISEMENT
Tags: