Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dinamo – FC Voluntari, meci de totul sau nimic: „Cine câștigă scapă de retrogradarea directă. Speranța vine de la Dumnezeu”

Cornel Țălnar a analizat Dinamo - FC Voluntari, un meci care este pe totul sau nimic. Fostul antrenor al "câinilor" este dezamăgit de jocul fostei echipe.
26.04.2024 | 14:05
Dinamo  FC Voluntari meci de totul sau nimic Cine castiga scapa de retrogradarea directa Speranta vine de la Dumnezeu
Cornel Țălnar, despre Dinamo - FC Voluntari. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar vede Dinamo – FC Voluntari ca pe un meci de totul sau nimic, ambele echipe luptând pentru șansa de a se salva de la retrogradarea directă. Fostul antrenor este de părere că formația din Ștefan cel Mare are nevoie de noroc în duelul cu ilfovenii.

Dinamo – FC Voluntari, meci de totul sau nimic: „Cine câștigă scapă de retrogradarea directă. Speranța vine de la Dumnezeu”

Fostul antrenor al lui Dinamo nu vede cu ochi buni duelul cu FC Voluntari, meci care va fi pentru totul sau nimic în runda 7 din play-out-ul SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Cornel Țălnar este de părere că formația care va câștiga partida din seara aceasta, de la ora 20:00, de pe Arcul de Triumf, va putea să se salveze de la locurile care duc spre retrogradarea directă.

“Într-adevăr este o finală astăzi. Cine câștigă se scapă de retrogradare directă. Dinamo are șanse mari să se scape de retrogradare directă.

ADVERTISEMENT

Probabil, la baraj ar putea să meargă, dar dacă astăzi câștigă o să scape de ultimele două locuri. Nu știu dacă jocul a fost doar ca să dea speranțe că o să scape, pentru că eu am urmărit meciul dintre Craiova și Dinamo.

După meciul acela, eu zic că sunt cele mai slabe echipe din prima ligă ca joc. E adevărat că Dinamo a pierdut multe meciuri prin minutul 90.

ADVERTISEMENT

Dar și pe unele le-au câștigat așa. Cu Botoșani în tur, la Voluntari, acasă cu Iași, când au avut și superioritate numerică. E o compensație tot ce se întâmplă”, a declarat Cornel Țălnar la FANATIK SUPERLIGA.

“Dinamo va avea un meci greu”

Cornel Țălnar este de părere că Dinamo va avea un meci greu cu FC Voluntari, iar motivul ține de prestațiile slabe ale elevilor lui Kopic din ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Dinamo o să aibă un meci foarte greu, pentru că Voluntari joacă foarte bine în deplasare. Și pentru ei e un meci care pe care. Este adevărat și că Dinamo a bătut Voluntari de 3 ori în 3 meciuri.

Meciul de astăzi e important pentru ambele echipe. Trebuie să ținem cont că cine va câștiga are șanse mari să scape de retrogradare directă.

Eu sunt dinamovist de la 5 ani și am rămas surprins într-un mod neplăcut total de felul în care a evoluat Dinamo. Ca joc, mie nu îmi dă nicio speranță.

Speranța o să vină de la Dumnezeu, din șansă. Ca joc, sunt total nemulțumit de jocul pe care îl practică Dinamo”, a mai spus Țălnar la FANATIK SUPERLIGA.

Contre între Țălnar și Lupu despre șefii de la Dinamo

ADVERTISEMENT