Sport

Mircea Lucescu, vizitat de şefii lui Dinamo Kiev după înfrângerea cu Şahtior Doneţk: “Ce se întâmplă în vestiar sunt treburile noastre interne”

Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu, a fost învinsă de Şahtior Doneţk în derby-ul Ucrainei. La finalul meciului, antrenorul român şi jucătorii au fost vizitaţi de şefii clubului
16.10.2022 | 21:52
Mircea Lucescu vizitat de sefii lui Dinamo Kiev dupa infrangerea cu Sahtior Donetk Ce se intampla in vestiar sunt treburile noastre interne
Reacţia lui Mircea Lucescu după Şahtior Doneţk - Dinamo Kiev 3-1
ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev a pierdut derby-ul cu Dinamo Kiev, scor 1-3, în etapa a 7-a din prima ligă a Ucrainei. Echipa lui Mircea Lucescu a ajuns la cel de-al treilea eşec în campionat, iar şefii clubului au simţit nevoia să vină în vestiar, la finalul partidei de duminică.

Ce a spus Mircea Lucescu după vizita şefilor lui Dinamo Kiev în vestiarul echipei

La conferinţa de presă de după Şahtior Doneţk – Dinamo Kiev 3-1, jurnaliştii l-au întrebat pe Mircea Lucescu despre vizita fraţilor Surkis în vestiarul echipei, după înfrângerea din derby.

ADVERTISEMENT

“Tot ceea ce întâmplă în vestiar sunt treburile noastre interne. Toate astea rămân în sânul echipei”, a fost răspunsul dat de Mircea Lucescu. Vizita fraţilor Surkis a venit după a treia înfrângere suferită de Dinamo Kiev în campionat, dar şi după parcursul dezamăgitor din cupele europene.

Reacţia lui Mircea Lucescu după Şahtior Doneţk – Dinamo Kiev 3-1: “Am fost inferiori adversarului”

“Şahtiorul a meritat să câştige. A fost echipa mai proaspătă şi nu am putut să ne ridicăm la nivelul lor. Am fost inferiori adversarului, în primul rând ca viteză. Jocul a fost egal până la un moment dat. Lipsa noastră de concentrare i-a permis adversarului să înscrie.

ADVERTISEMENT

Ruslan (n.r. Ruslan Neshcheret, portarul lui Dinamo Kiev) a parat lovitura de la 11 metri, bravo. Am egalat după pauză, dar imediat, după un minut, am primit gol. Aceste greşeli sunt inacceptabile pentru mine.

De exemplu, nu înţeleg ce a vrut să facă Ilya Zabarnyi la faza în care a fost eliminat. Trebuia să joace mai uşor. E adevărat că, în opinia mea, arbitrul putea să-i dea doar galben.

ADVERTISEMENT

Suntem o echipă care călătoreşte mult, schimbăm ţări, hoteluri, iar aceste lucruri afectează starea echipei şi a jucătorilor. Nu pot spune că adversarii ne-au dominat în meciurile pierdute.

Greşelile noastre au dus la aceste rezultate. Ceva s-a rupt după meciul cu Benfica (n.r. din play-off-ul Ligii Campionilor). Trebuie să ne ridicăm din punct de vedere mental. Aşteptăm următoarele meciuri”, a spus Mircea Lucescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo Kiev, pe locul 9 după şase meciuri în campionat

Dinamo Kiev ocupă locul 9, cu 9 puncte, după şase meciuri jucate în campionat. Formaţia lui Mircea Lucescu a bifat deja trei înfrângeri în campionat şi se află la 9 puncte în spatele lui Dnipro-1, liderul din prima ligă a Ucrainei.

În Grupa B din Europa League, Dinamo Kiev ocupă ultimul loc, după patru înfrângeri în tot atâtea partide. Ucrainenii mai trag speranţă pentru locul 3, care duce în barajul din Conference League, ocupat de AEK Larnaca.

ADVERTISEMENT