Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mircea Rednic a vorbit la Fanatik SuperLiga despre contractul cu UTA. „Asta-mi doresc”

Mircea Rednic are planuri mari la UTA. Tehnicianul în vârstă de 61 de ani își dorește să intre în play-off și să facă fericiți suporterii clubului.
06.12.2023 | 23:47
Mircea Rednic a vorbit la Fanatik SuperLiga despre contractul cu UTA Astami doresc
Mircea Rednic, DEZVALUIRI despre contractul cu UTA Arad OBIECTIVELE la “Batrana Doamna”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Rednic are ambiții mari până la finalul contractului cu UTA. Obiectivul său final este calificarea în play-off. În acest moment, UTA Arad se află într-o poziție respectabilă, situându-se pe locul 11, după 18 etape disputate. În fața lor în clasament se află Sepsi, la doar un punct distanță.

Mircea Rednic are contract cu UTA Arad până în 2025

“Am contract cu UTA 2 ani de zile, până în 2025”, a declarat Mircea Rednic, moment în care Horia Ivanovici l-a întrebat:Te vezi mai mult timp la UTA? Am văzut și relația pe care o ai cu suporterii. V-ați bucurat, ați strigat ‘UTA, UTA'”.

ADVERTISEMENT

“La un moment dat aveam impresia că sunt la teatru și m-am întors puțin. Chiar era 0-0 și i-am întrebat dacă au venit la teatru. Dacă știam că tu ești acolo le spuneam că în loc să își vadă de joc să susțină echipă, ei stau de povești”, a glumit Mircea Rednic

Cu un bilanț de 5 victorii, 7 remize și 6 înfrângeri, arădenii au reușit să strângă 22 de puncte în actualul sezon de Superliga. UTA Arad se pregătește pentru o serie de meciuri cruciale în Superliga. Pe 8 decembrie 2023, UTA Arad va întâlni Politehnica Iași într-o partidă programată să înceapă la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

UTA vrea 9 puncte din următoarele 3 partide

Apoi, pe 16 decembrie 2023, UTA Arad se va întoarce acasă pentru a juca împotriva echipei Farul Constanța, într-o partidă programată să înceapă la ora 14:00. În ultima partidă a acestui an, formația pregătită de Mircea Rednic va juca contra Universității Craiova, pe 20 decembrie, de la ora 17:30.

“Eu îmi doresc să realizăm ceea ce ne-am propus. Să formăm o echipă bună și la anul să ne gândim să jucăm și noi în play-off. Normal că mă gândesc și acum la play-off, dar mă gândesc fără voce.

ADVERTISEMENT

Când am spus-o a venit Galați și ne-a dat cu terenul în cap. Luăm meci cu meci. Mai avem 3 meciuri. Iași, Farul și Craiova. Noi ne-am propus ca fiecare meci să luăm maximum de puncte”, a declarat Mircea Rednic pentru FANATIK SUPERLIGA.

Cu o medie de 1,22 goluri marcate per meci și 1,39 goluri primite, UTA se află la -4 la adevăr. Echipa a reușit să marcheze 21 de goluri, dar mai are de lucrat la faza de apărare. Formația lui Rednic a încasat 25 de goluri în cele 18 partide jucate până acum.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rednic are planuri mari la UTA

ADVERTISEMENT