Sport

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA – Universitatea Craiova 0-1: „Unii nu au demonstrat azi”. Ironie pentru olteni

Mircea Rednic a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de UTA în Cupa României Betano, pe teren propriu, împotriva Universității Craiova, scor 0-1.
01.11.2023 | 20:38
Mircea Rednic dezamagit dupa UTA  Universitatea Craiova 01 Unii nu au demonstrat azi Ironie pentru olteni
Mircea Rednic, dezamăgit după UTA - Universitatea Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul arădenilor a fost supărat pentru că și-ar fi dorit ca elevii săi să obțină măcar un punct, însă va trece repede peste înfrângere și speră ca UTA să obțină o victorie în următorul meci din campionat.

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA – Universitatea Craiova

Mircea Rednic a fost dezamăgit după înfrângerea suferită de UTA în duelul cu Universitatea Craiova, scor 0-1: „O înfrângere, cu un gol venit din corner, iar o fază fixă.

ADVERTISEMENT

Discutăm, vorbim, dar suntem surprinși mereu când trebuie să marcăm. Trebuia să fac unele schimbări, pentru că sunt unii jucători care au jucat mai puțini.

Aici trebuia să îmi demonstreze că merită să mă bazez pe ei și în viitor. Au fost foarte multe mingi pierdute, le-am dat ocazia să aibă situații la poarta noastră. Noi n-am contat în prima repriză”.

ADVERTISEMENT

„Craiova adevărată e a lui Mititelu!”

Mircea Rednic a continuat și a avut o ironie pentru Universitatea Craiova, spunând că abia așteaptă să joace din nou în campionat și că „adevărata Craiova” este de fapt echipa lui Adrian Mititelu.

„În a doua repriză a fost mai bine, dar nu a fost suficient. Craiova adevărată este a lui Mititelu, ei s-au înființat acum câțiva ani. Dar îi așteptăm aici cu mare drag, în campionat.

ADVERTISEMENT

Urmează meciul cu Dinamo, vom juca să câștigăm, nu că nu am făcut-o astăzi, dar astăzi am schimbat mai mult. Cei care au intrat n-au prea avut minute în ultimele două meciuri”, a continuat Mircea Rednic.

„Meciul cu Dinamo e un meci foarte important. E echipa mea de suflet, dar eu sunt antrenorul echipei UTA și ne dorim foarte mult să câștigăm cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Le mulțumim celor din Oradea pentru că încearcă să ne facă toate condițiile aici, dar e altceva când jucăm acasă la Arad meciurile. Sper ca la meciul cu Dinamo să fie stadionul plin”, a mai spus antrenorul arădenilor.

ADVERTISEMENT