Sport

Mircea Rednic, euforic după U Cluj – UTA 1-3 și victoria în fața lui Sabău: “Sunt ca Jurgen Klopp”

După victoria din meciul U Cluj - UTA Arad, scor 1-3, Mircea Rednic a făcut o comparație amuzantă cu antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp.
04.02.2024 | 16:46
Mircea Rednic euforic dupa U Cluj  UTA 13 si victoria in fata lui Sabau Sunt ca Jurgen Klopp
După victoria din meciul U Cluj - UTA Arad, scor 1-3, Mircea Rednic a făcut o comparație amuzantă cu antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp. Sursa Foto> Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

UTA Arad a câștigat duelul din deplasare cu U Cluj, scor 3-1. Tehnicianul arădenilor s-a arătat mulțumit după reușita elevilor săi, chiar dacă nu se aștepta la o victorie în fața formației lui Ovidiu Sabău. La finalul meciului, Mircea Rednic a făcut o comparație amuzantă cu antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp.

Mircea Rednic, comparație cu antrenorul lui Liverpool. “Sunt ca Jurgen Klopp”

Acest sezon de SuperLiga nu a fost unul foarte ușor pentru Mircea Rednic. Tehnicianul arădenilor a suferit un infarct după victoria cu FCSB, scor 2-1, în etapa 7. Rednic a revenit la doar 2 săptămâni pe banca tehnică și de atunci a turat motoarele la maxim.

ADVERTISEMENT

Antrenorul celor de la UTA Arad a vorbit despre viitorul său la echipă. Mircea Rednic a făcut o comparație amuzantă cu antrenorul lui Liverpool. Tehnicianul arădenilor a glumit și a spus că se simte obosit ca Jurgen Klopp. Cu toate acestea, Rednic nu este pregătit să plece de la UTA Arad.

“Sunt și eu ca Jurgen Klopp, în vara mă retrag, am obosit. Glumesc, nu am plecat când aveam motive serioase. La două săptămâni de la operație eram în vestiar la ei.

ADVERTISEMENT

Acest club mi-a întins o mână de ajutor și nu a fost ușor. 20 de plecări și 22 de veniri…Pe listă avem doar 12 străini, am făcut acest lucru pentru că trebuia să o fac, iar timpul îmi va da dreptate”, a declarat Mircea Rednic.

“Nu ne așteptam să câștigăm”

“Nici ai noștri nu se așteptau să câștigăm. Nu le-am dat nicio șansă. Au avut ocazia de gol a lui Popa, dar băieții mei, din punct de vedere tactic, i-au blocat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Ne-am luat măsuri, am dat trei goluri în deplasare, am avut ocazii clare. Echipa e omogenă, de aia nici nu au fost schimbări.

Lumea nu are răbdare la Arad. Omondi nu a avut viză și nu a jucat în meciurile de pregătire. Sunt supărat pe el. La 3-1 trebuia să dea pasă și să marcăm.

ADVERTISEMENT

Cu o echipă precum e ”U” Cluj nu ai voie să te joci cu ocaziile. Dai gol, nu zic nimic. Se întâmplă, a simțit că a făcut un meci bun, dar importantă e echipa.

Dacă reușim să câștigăm acasă cu Botoșani, începem să visam. Ar fi păcat de totul efortul care s-a făcut aici. Nu e ușor. E un meci capital. Ne bucurăm momentan, iar de marți trecem la treaba”, a spus Mircea Rednic, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT