Sport

Mircea Rednic i-a pus gând rău Rapidului: „Nu vom juca la egal!”

UTA se pregătește să primească vizita celor de la Rapid. Formația antrenată de Mircea Rednic va juca la Oradea duelul contra bucureștenilor.
18.10.2023 | 21:10
Mircea Rednic ia pus gand rau Rapidului Nu vom juca la egal
Mircea Rednic a prefatat duelul din Superliga contra Rapidului. foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

UTA este în criză de rezultate în acest sezon. Echipa pregătită de Mircea Rednic nu are nicio victorie în ultimele 5 etape și ocupă poziția a 14-a în Superligă. Rednic are însă un as în mânecă. Arădenii sunt neînvinși de 3 partide și speră să obțină punct sau puncte contra giuleștenilor.

UTA vrea să o încurce pe Rapid. Rednic schimbă tactica pentru acest meci

,,Nu mă gândesc la un meci egal, să stăm să ne apărăm. Ați văzut ce s-a întâmplat și cu Sepsi. Așa că, vom juca la victorie. Oradea este cea mai bună alegere pentru suporteri, chiar dacă mi-aș fi dorit Sibiu, pentru condiții.

ADVERTISEMENT

Dar, nu suntem Barcelona, iar ambele echipe vor juca pe același teren”, a declarat antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic, înainte de confruntarea directă dintre formția sa și echipa italianului Cristiano Bergodi, Rapid.

“Nu prea am soluții în atac, de aceea am pregătit un 4-1-4-1 în meciul amical. Rapid joacă cu un singur vârf de atac și cu Ioniță mai retras. Este o echipă pe val, mult mai bună acasă decât în deplasare”, a completat Rednic.

ADVERTISEMENT

“Va fi o atmosferă frumoasă, am jucat și la Rapid, dar acum datele problemei s-au schimbat. Ambele echipe vor încerca să câștige, cu un plus pentru UTA, care va fi în fața propriilor fani. Mă simt bine pregătit, m-am pregătit singur și acasă.

Aceste două săptămâni cu echipa mi-au prins bine. Să vedem cât voi rezista. Trebuie să obținem victorii și să urcăm în clasament. Obiectivele echipei sunt cele principale acum”, a declarat Kevin Luckassen.

ADVERTISEMENT

Rapidul, probleme în atac la meciul cu UTA

Rapid este nevoită să se descurce fără vedeta Rrahmani. Atacantul giuleștenilor s-a accidentat grav și va reveni pe teren abia în 2024. Bergodi trebuie să găsească o soluție de efect pentru atacul echipei. Lipsa lui Rrahmani va lăsa un gol imens în forța ofensivă a echipei.

Rapid este în prezent pe locul 3 în Superligă. Giuleștenii vin la Arad cu gândul la o victorie care să îi țină în lupta pentru titlu. În ultima etapă. Rapid a reușit un succes spectaculos în fața celor de la Poli Iași, 3-2 a fost scorul la capătul unui meci în care Ioniță a reușit o dublă.

ADVERTISEMENT

UTA a scos doar o remiză în ultima partidă din campionat. Arădenii au terminat 0-0 duelul contra celor de la Petrolul. Formația pregătită de Mircea Rednic are 2 victorii, 4 egaluri și 5 înfrângeri în acest sezon de Superligă. 10 puncte a reușit să adune UTA în 11 partide.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a...
Piloții ucraineni folosesc tehnica periculoasă „nevăstuica sălbatică” pentru a distruge apărarea antiaeriană a Rusiei
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"M-am întors la el, dar nu a mai zis nimic". Gheorghe a murit sub ochii iubitei, ucis de un capac de canal, în Belgia. Urma să se căsătorească la vară
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Locuri de muncă bine plătite, dar neocupate. De ce nu se înghesuie românii
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată