Sport

Un preşedinte de club, sfat pentru Mircea Rednic: “Să iasă din zona conflictelor! Asta a făcut ultimii ani”

Mircea Rednic este unul din cei mai titrați antrenori din Liga I. Chiar și așa, tehnicianul în vârstă de 61 de ani nu scapă de observații. Dani Coman îi recomandă să fie mai puțin conflictual.
11.10.2023 | 08:50
Un presedinte de club sfat pentru Mircea Rednic Sa iasa din zona conflictelor Asta a facut ultimii ani
“AI LUCRA cu Mircea Rednic” Danut Coman, RASPUNS CONTONDENT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic o conduce pe UTA din aprilie 2023. Cu el pe bancă, arădenii se luptă să scape de la retrogradare. UTA este în acest moment pe locul 14 în clasament și are doar 10 puncte adunate în 11 partide. Misiunea lui Rednic este cu atât mai grea în condițiile în care formația lui nu a mai câștigat de 5 meciuri.

Rednic se luptă să evite retrogradarea

“Rednic e un antrenor bun. Adică nu putem spune de Rednic că e… e un antrenor bun. Doar că a intrat într-o zonă a scandalurilor care nu cred că îl onorează. Are o vârstă are o prestanță. Trebuie să iasă din zona asta.

ADVERTISEMENT

Cred că ar trebui să iasă din zona asta și să rămână antrenorul Mircea Rednic. Acela care câștiga campionate, acela care venea la cluburi în momente foarte grele pentru acestea și le ridica. Cred că acolo ar trebui să revină Mircea Rednic”, a spus Dani Coman.

În ciuda unui parcurs slab de sezon, UTA are și motive de bucurie. Este neînvinsă de trei etape. În ultimul meci, contra celor de la Petrolul, elevii lui Rednic au terminat partida fără gol primit. UTA stă prost, în schimb la capitolul victorii. Doar două succese au arădenii în acest an.

ADVERTISEMENT

Dani Coman îl consideră pe Rednic un antrenor bun

Mircea Rednic este unul din cei mai galonați tehnicieni din Liga I. În vârstă de 61 de ani, Rednic și-a atins vârful carierei în 2012, atunci când a pregătit-o pe Standard Liege. Antrenorul celor de la UTA este un nume cunoscut în Belgia, acolo unde le-a mai antrenat pe Gent și Mouscron.

“Tu în postura de președinte, nu este cazul acum, dar la un moment dat, când echipa nu va avea antrenor, l-ai pune pe listă și pe Mircea Rednic?”, a întrebat moderatorul emisiunii Suflet de Rapidist, Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“Fără discuție. L-aș pune fără discuție, eu l-am avut antrenor la Rapid și am avut o perioadă foarte bună. Fără discuție, e un antrenor bun, dar, repet, trebuie să iasă puțin din zona conflictelor, în ultimii ani cam asta a făcut”, a replicat Dani Coman.

Mircea Rednic și-a început cariera de antrenor la Rapid. Acesta i-a pregătit pe giuleșteni în sezonul 2000-2001. Rapid nu este singurul nume greu pe care Rednic l-a antrenat în România. Dinamo, CFR Cluj, Petrolul sau Viitorul Constanța sunt o parte din echipele care au colaborat cu tehnicianul celor de la UTA.

ADVERTISEMENT

”Suflet de rapidist” este un produs marca FANATIK.RO și se vede LIVE, în fiecare zi de marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, de la ora 17:30, joi. Emisiunea este moderată de Robert Niță și Lucian Ionescu.

Sfaturile lui Coman pentru Rednic

ADVERTISEMENT