Fotbal intern

Mircea Rednic îl vrea pe Bogdan Stancu la Dinamo! ”Puriul” își dorește un portar dat afară de la Craiova

28.12.2018 | 09:53
Mircea Rednic il vrea pe Bogdan Stancu la Dinamo Puriul isi doreste un portar dat afara de la Craiova

Tehnicianul echipei Dinamo București, Mircea Rednic, îl vrea pe atacantul Bogdan Stancu în încercarea disperată de a prinde pe ultima sută de metri play-off-ul Ligii 1 Betano. Fotbalistul s-a despărțit de curând de formația turcă Bursaspor și se află și în atenția rivalelor FCSB și U Craiova.

Conform gsp.ro, fostul internațional în vârstă de 31 de ani este în recuperare după o accidentare la gleznă care l-a ținut departe de teren timp de două luni și se află pe lista de achiziții a lui Mircea Rednic. Marea problemă constă în salariul pe care îl poate oferi Dinamo, maximum 5.000 de euro pe lună, cam de zece ori mai mic decât cel pe care îl încasa Stancu în Turcia.

Bogdan Stancu celebrează un gol marcat pentru Bursaspor
Bogdan Stancu celebrează un gol marcat pentru Bursaspor

Mircea Rednic insistă să-l aducă pe Bogdan Stancu la Dinamo

Într-o conferință de presă susținută în urmă cu două săptămâni, Mircea Rednic lăsa de înțeles că i-ar plăcea să-l aducă pe Bogdan Stancu la Dinamo: ”Poate ar fi interesat să vină la Dinamo, nu e vorba numai de bani în fotbal. Sunt jucători interesaţi să vină, să joace şi să profite de forma bună ca să prindă contracte importante”.

Tehnicianul dinamovist se află și în căutarea unui portar, după ce lui Jaime Penedo i s-a reziliat contractul. Mircea Rednic a încercat să aducă un portar din Belgia, dar se pare că variantele sunt destul de complicate, astfel că el s-a orientat către fostul internațional moldovean Nicolae Calancea, aflat sub contract cu U Craiova. Goalkeeperul a fost om de bază până la aducerea italianului Mirko Pigliacelli, iar acum a fost trimis la echipa a doua a clubului care evoluează în Liga 3.

Moldoveanu ar vrea să plece din Bănie în această iarnă și ar fi încântat de varianta Dinamo, chiar dacă salariul i s-ar înjumătăți, aproximativ 4.000 de euro pe lună. Nicolae Calancea a mai jucat în România pentru echipele Ceahlăul Piatra Neamț și FC Voluntari.