Sport

Mircea Rednic, noul antrenor al Rapidului? Mesaj pentru Dan Șucu: „Un telefon e binevenit”

Mircea Rednic se autopropune la Rapid? Antrenorul celor de la UTA a vorbit despre situația sa și i-a transmis un mesaj lui Dan Șucu
23.04.2024 | 14:20
Mircea Rednic noul antrenor al Rapidului Mesaj pentru Dan Sucu Un telefon e binevenit
Mircea Rednic a cucerit titlul cu Rapid în urmă cu 21 de ani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic e ultimul antrenor care a adus titlul Rapidului, iar „Puriul” nu ar spune nu unei oferte de la Dan Șucu și Victor Angelescu. Sau cel puțin asta a lăsat de înțeles după meciul Petrolul – UTA 1-1.

Mircea Rednic se propune la Rapid? „Sunt ultimul antrenor care a luat campionatul”

Mircea Rednic a vorbit mai în glumă mai în serios despre posibilitatea de a reveni în Giulești: „Nu m-am gândit, eu așa bine mă simt la UTA. Bine, un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit. Cum eu lucrez în imobiliare, am nevoie să îmi facă o reducere. Oricum eu am reducere la Mobexpert”.

ADVERTISEMENT

Rapid nu a mai luat titlul din 2003, iar Mircea Rednic readuce aminte asta cu fiecare ocazie: „Sunt ultimul antrenor care a luat campionatul cu Rapid. Eu cred că ai nevoie de un antrenor cu experiență și vorbesc de Dinamo, de Rapid și de Steaua.

Dacă nu simți și nu ai simțul acela, e foarte greu să reușești. Oricât ai fi de profesionist, nu merge dacă nu simți ceea ce și-ar dori suporterii”, a mai spus antrenorul în vârstă de 62 de ani.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic anunță că va pierde 3 jucători în dauna Rapidului: „Copiii mei vor pleca”

Mircea Rednic regretă că jucătorii împrumutați de Rapid la Arad nu vor mai continua: „Acum toți sunt antrenori, sunt specialiști, își dau cu părerea. E foarte greu să antrenezi și să joci acolo. De aceea mă gândesc la copiii mei care vor pleca (n.r.- Cătălin Vulturar, Rareș Pop și Claudiu Micovschi)”.

În privința viitorului său pe banca celor de la UTA, Rednic a declarat scurt: „Dar nu știu, vorbim, eu sunt la UTA și mai am un an de contract”.

ADVERTISEMENT

Rednic, primit cu aplauze la ultimul meci în Giulești. Galeria i-a scandat numele

Mircea Rednic anticipa înainte de Rapid – UTA 4-1 că suporterii nu îl vor uita: „Mă gândesc că o să fiu primit bine. Am luat titlul și ca jucător și ca antrenor. Au trecut ceva ani de când am câștigat titlul și asta spune multe. Și l-am câștigat cu alte condiții…

Dar e un alt Rapid, cu un acționar ambițios care mai mult ca sigur își va propune ca an de an să se lupte la titlul! O echipă cu lot bun, antrenor cu experiență.

ADVERTISEMENT

De la mijloc în sus au calitate foarte mare și pot să facă diferența. Au viteză, calitate tehnică unu contra unu. E o echipă puternică”, a mai spus tehnicianul despre Rapid.

ADVERTISEMENT