Fotbal intern

Mircea Rednic nu consideră speciale meciurile cu Dinamo: ”Am fost acuzat că m-am dus să mă îmbogățesc”. Video

25.02.2021 | 16:46
Mircea Rednic nu considera speciale meciurile cu Dinamo Am fost acuzat ca mam dus sa ma imbogatesc Video
ADVERTISEMENT

Antrenorul Mircea Rednic nu consideră că meciul Dinamo – Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, este unul unul special pentru el și îi acuză în continuare pe conducătorii ”câinilor” că au distrus clubul.

Gruparea din Ștefan cel Mare trăiește de pe urma banilor strânși de fani prin programul DDB, după ce investitorii spanioli au dispărut din peisaj.

ADVERTISEMENT

Suporterii au scos din nou la vânzare bilete virtuale pentru partida cu Viitorul , iar pentru a obține un nou sold-out pe Arena Națională au hotărât să ofere, prin tragere la sorți, mai multe premii celor care își vor achiziționa tichete.

Mircea Rednic bagă ”strâmbe” înainte de meciul Dinamo – Viitorul

În conferința de presă premergătoarea întâlnirii Dinamo – Viitorul, programată vineri, 26 februarie, de la ora 20.30, antrenorul Mircea Rednic lansat noi înțepături la adresa șefilor din Ștefan cel Mare și a fostului patron Ionuț Negoiță, cel care l-a considerat marele dușman al clubului.

ADVERTISEMENT

”Partidele cu Dinamo nu sunt speciale, eu sunt profesionist, am fost implicat acolo, atât sentimental cât și financiar. Am avut cele mai bune intenții ca să fie bine”, a declarat Mircea Rednic înaintea partidei Dinamo – Viitorul.

”Până la urmă tot eu am fost acuzat, că m-am dus acolo ca să mă îmbogățesc, la un club care e întreținut de suporteri, acum. Mă intersează ca echipa mea să joace bine și să câștige”, a mai spus tehnicianul Viitorului.

ADVERTISEMENT

”Orice meci e greu în situația în care suntem noi. Sper că am reușit să ne recuperăm din punct de vedere mental. Sper ca băieții să fi trecut peste meciul cu Iași, să fim gata de meciul cu Dinamo. Au jucători cu calitate, chiar dacă acum trec printr-o perioadă mai slabă.

Vom face tot posibilul să luăm cele trei puncte. Suferim după plecarea lui Luckassen, Sabala nu a reușit încă să se adapteze. Tsoumou întra în lot, mai mult ca sigur va juca și el”, a încheiat Rednic.

ADVERTISEMENT

”Mergem să câștigăm. În ciuda faptului că nu au formă bună, știm că sunt o echipă bună. Sper să ne luăm revanșa pentru înfrângerea din Cupa României. Dinamo este un nume mare, nu numai în România, ci și în Europa. Este un meci cu miză aparte, fiecare jucător se gândește la meciurile cu Steaua, cu Dinamo, toți ne dorim să dăm tot ce e mai bun”, a completat portarul Valentin Cojocaru.

ADVERTISEMENT