Fotbal intern

Suporterii lui Dinamo se unesc pentru salvarea clubului. Cu ce sumă contribuie ADPD la obținerea licenței

23.02.2021 | 16:24
Suporterii lui Dinamo se unesc pentru salvarea clubului Cu ce suma contribuie ADPD la obtinerea licentei
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situație financiară foarte delicată, iar suporterii fac toate eforturile să strângă suma de 863.000 de euro necesară obținerii licenței de Liga 1 pentru sezonul viitor.

Cei peste 14.000 de socios grupați în programul DDB au pregătit mai multe moduri de a strânge acești bani, pe lângă cele clasice deja, cum ar fi cotizațiile anuale, donațiile sau achiziționarea de bilete virtuale.

ADVERTISEMENT

Iar inițiativei celor de DDB se alătură și fanii grupați în ADPD (Asociația Dinamoviști pentru Dinamo), care contribuie cu aproximativ 25.000 de euro la bugetul clubului.

ADPD contribuie cu 25.000 de euro pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo a anunțat azi pe contul de Facebook că a virat 25.000 de euro în conturile lui Dinamo, întreaga sumă pe care o avea la dispoziție, pentru a ajuta astfel la obținerea licenței. Nu sunt foarte mulți bani raportați la nivelul datoriilor, dar orice contribuție este binevenită.

ADVERTISEMENT

?500 pentru Dinamo‼️

?Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru…

Publicată de Asociatia Dinamovisti pentru Dinamo pe Marţi, 23 februarie 2021

„500 pentru Dinamo

Situația complicată privind obținerea licenței ne obligă să facem tot ce ne stă în putință pentru ca Dinamo să treacă peste acest obstacol.

În urma mesajelor primite din partea suporterilor cotizanți în cadrul proiectului socios ADPD, Consiliul Director al Asociației s-a întrunit pentru a găsi modalitatea legală prin care întreaga sumă rămasă să ajungă în contul echipei Dinamo, respectiv 118.426 lei (aproximativ 25.000 de euro).

ADVERTISEMENT

S-a hotărât ca Asociația Dinamoviști Pentru Dinamo să cumpere de la club 500 de tricouri oficiale de joc , care odată achiziționate vor fi trimise apoi tuturor membrilor cotizanți ai Asociației.

În acest mod putem ajuta în demersul de obținere a licenței, iar voi, cei care ați luat parte la acest proiect îndrăzneț, veți primi câte un tricou oficial Dinamo.

ADVERTISEMENT

Extrasul de cont atașat. Totul pentru Dinamo!”, se arată în comunicatul ADPD.

DDB trece la un al nivel: oferă o mașină pentru cei care cumpără bilete virtuale la partida cu Viitorul

În paralel cu ajutorul primit de la ADPD, suporterii de la DDB își continuă campania de a aduna cei peste 800 de mii de euro necesari obținerii licenței de Liga 1.

Astfel, fanii au scos din nou la vânzare bilete virtuale pentru partida cu Viitorul Constanța, iar pentru a obține un nou sold-out pe Arena Națională au hotărât să ofere, prin tragere la sorți, mai multe premii celor care își vor achiziționa tichete.

Iar aici vine surpriza: premiul cel mare va fi un autoturism Suzuki Swift în valoare de 11.400 de euro, care va fi adus la domiciliul câștigătorului de jucătorul preferat al acestuia.

Pe lângă autoturism, vor mai fi acordate încă 48 de premii, după cum urmează.

  • 12 măști DDB roșii;
  • 12 eșarfe „În viața asta mai avem ceva de făcut”;
  • 12 tricouri branduite cu DDB;
  • 12 hanorace DDB;

Aceste premii se vor acorda în urma unei trageri la sorți, indiferent de numărul biletelor vândute la închiderea evenimentului: sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 12:00.

  • 863.000 de euro este suma datoriilor pe care Dinamo trebuie să le achite până la 31 martie pentru a obține licența de Liga 1
ADVERTISEMENT
Tags: