Life
notix pixel id

Mirela Oprișor, hărțuită sexual de un coleg. Actrița din serialul Las Fierbinți: ”Nu dau nume”

27.07.2020 | 13:13
Mirela Oprișor, hărțuită sexual de un coleg. Actrița din serialul Las Fierbinți: ”Nu dau nume”
Mirela Oprișor, hărțuită sexual de un coleg. Actrița din serialul Las Fierbinți: ”Nu dau nume”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor, actrița cunoscută pentru rolul din celebrul serial „Las Fierbinți”, a fost provocată să povestească o experiență „#metoo”, aceasta mărturisind că în urmă cu mulți ani, pe când juca la Teatrul de Comedie, a fost hărțuită sexual de un coleg.

Vedeta nu a dorit să dea prea multe amănunte despre acest incident nefericit și a ales să păstreze sub anonimat inclusiv numele colegului. Aspirina, așa cum este cunoscută datorită rolului interpretat în serialul de la Pro TV, a luat această decizie pentru că respectivul a murit.

Extrem de sinceră și deschisă, cea care a primit premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în anul 2011 pentru filmul „Marți, după Crăciun”, a dezvăluit într-un interviu că a simțit pe propria piele cum este să fie hărțuită la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul Las Fierbinți, hărțuită sexual de un coleg

„Doar o singură dată, pe pielea mea, cu mulți ani în urmă. Am pățit un accident de genul ăsta – nu dau nume, probabil o să dau când o să fiu bătrână, iar acel bărbat mort de mult.

E adevărat că românul e mai misogin – asta este cu totul o altă poveste”, a mărturisit îndrăgita actriță într-un interviu acordat revistei Unica.

ADVERTISEMENT

Mirela Oprișor a fost timp de 13 ani actriță a Teatrului de Comedie, iar de trei ani este actriță independentă putând fi văzută pe micile ecrane în serialul de la Pro TV, Las Fierbinți, care a ajuns deja la sezonul cu numărul 17.

Ce înseamnă mișcarea Me Too și când a apărut ea

„Me Too” este o mișcare internațională împotriva hărțuirii și violenței sexuale. Apărută pentru prima oară în anul 2017, aceasta s-a răspândit și a căpătat notorietate datorită hashtag-ului „#metoo” de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Mișcarea a apărut din dorința de a arăta că agresiunea și hărțuirea sexuală sunt extrem de întâlnite în întreaga lume, în special la locul de muncă. Aceasta a venit din dorința de a ajuta la demonstrarea amploarei problemei, expresia ”metoo” fiind popularizată de actrița Alyssa Milano.

Hashtag-ul „#metoo” s-a răspândit în aproximativ 85 de țări, inclusiv India, Pakistan și Marea Britanie. Mișcarea a scos la iveală acuzații de abuz inclusiv în Parlamentul European și în birourile Uniunii Europene din Bruxelles.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri