Life

Mirela Vaida a făcut anunțul înainte de vot. Ce le-a transmis vedeta Antena 1 fanilor ei

27.09.2020 | 15:39
Mirela Vaida a facut anuntul inainte de vot Ce lea transmis vedeta Antena 1 fanilor ei
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, prin intermediul unui filmuleț, chiar înainte de ziua alegerilor.

Spre surprinderea fanilor, vedeta de la Antena 1 a recunoscut ce activități are într-o zi în care este liberă și se bucură de momentele în familie.

ADVERTISEMENT

Blondina a recunoscut că nu poate să slăbească, nici acum, așa cum și-ar dori, din pricina stilului său de viață. Totodată, vedeta celor de la Antena 1 a povestit foarte multe detalii din viața ei privată, pe care fanii nu le știau până acum.

Ce a anunțat Mirela Vaida pe Instagram. Vedeta Antena 1 a surprins cu mărturia ei

Mirela Vaida le-a arătat fanilor cum și-a ocupat ziua de sâmbătă, pe care a avut-o liberă. Prezentatoarea Acces Direct este o familistă convinsă, având trei copii minunați și un soț iubitor.

ADVERTISEMENT

De aceea, orice moment liber pe care îl prinde pare să fie petrecut acasă, în compania celor dragi. Mirela Vaida le-a arătat cum s-a relaxat într-o astfel de zi, printr-un filmuleț foarte inedit, publicat recent pe rețelele sociale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida) on

“Uite de aia nu slabesc în veci! Iar gătesc!! Ziua și mâncarea.”, a scris vedeta în dreptul filmulețului de pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

“Dacă e sâmbătă e popotă ofițerească. Normal că fac pâine, că așa m-a învățat mama acasă, aici avem sarmale. Îmi place să mănânc, pentru mine e viață. Pentru mine a mânca este o plăcere.”, a continuat vedeta Acces Direct, în mediul online.

Mirela Vaida s-a apucat serios de gătit și pare să fie una din pasiunile prezentatoarei Antena 1. Aceasta a pregătit o masă copioasă, pe care le-a arătat-o și celor care o umăresc pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida a făcut anunțul înainte de vot. Ce le-a transmis vedeta Antena 1 fanilor ei
Mirela Vaida le-a arătat fanilor și roadele muncii sale, de după o sesiune de gătit

Totodată, printre preparatele alese, precum pâinea de casă sau sarmalele, vedeta le-a dezvăluit tuturor că are o oală pe care o folosește foarte des, primită în dar de la Daniel Buzdugan, colegul ei de trust.

ADVERTISEMENT