Life

Mirela Vaida a vorbit despre debutul la TV. Salariul prezentatoarei de la Antena 1: “Aveam mașină cu șofer”

14.10.2020 | 15:43
Mirela Vaida a vorbit despre debutul la TV Salariul prezentatoarei de la Antena 1 Aveam masina cu sofer
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida se bucură de o carieră de succes în televiziune și prezintă emisiunea “Acces Direct” din 2019. Vedeta a făcut cunoștință cu platourile de filmare încă din perioada studenției.

Pasionată de jurnalism și mai ales de televiziune, Mirela Vaida era foarte tânără atunci când a debutat în acest domeniu, potrivit okmagazine.ro. Deși nu a urmat o facultate de profil, și-a urmat visul de a deveni o prezentatoare cunoscută.

ADVERTISEMENT

Vedeta a oferit detalii despre primul ei job, inclusiv salariul pe care îl avea atunci.

Mirela Vaida a vorbit despre debutul în televiziune

Mirela Vaida este cunoscută publicului român ca fiind o fire degajată și mereu gata să răspundă la orice întrebare. Această atitudine i-a fost de folos încă din al doilea an de facultate, atunci când s-a angajat la o emisiune live.

Inițial, blondina a ocupat poziția de reporter, însă a fost promovată rapid din moment ce se descurca excelent. Astfel, Mirela Vaida a devenit prezentatoarea unui matinal în direct. În ciuda pasiunii pentru TV, nu Facultatea de Jurnalism a fost cea pe care a urmat-o vedeta de la Antena 1, ci Dreptul.

ADVERTISEMENT

Salariul pe care îl primea era foarte bun pentru acele vremuri și era mai mare decât al mamei ei, care lucra ca profesoară. Vedeta a mărturisit că întotdeauna i-au plăcut emisiunile live și nu cele înregistrate, așa că oportunitatea a venit la fix.

“În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii ca eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, a declarat mai demult pentru Ok! Magazine.

ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și-a dorit mereu să prezinte o emisiune, iar primul ei job a inclus o mulțime de beneficii. Printre acestea, avea un șofer care o ducea în fiecare dimineață la muncă. Prezentatoarea TV câștiga 1.400 de lei la primul job, însă este o sumă mare dacă ne raportăm la acea perioadă.

“Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţătoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum.”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

Emisiunea care i-a adus cu adevărat notorietate a fost “Mireasă pentru fiul meu” de pe Antena 1. Din 2019 a început să prezinte emisiunea “Acces Direct” după retragerea Simonei Gherghe. Vedeta nu a crezut că va ajunge să prezinte în acest format, însă este mulțumită și este pe placul ei.

“Nu m-am aşteptat niciodată să prezint ‘Acces direct’, o emisiune cu atâta vechime. Se ştia clar care este prezentatorul, care este formatul. În momentul în care am intrat în concediu pentru copil nu mai aveam nici un proiect, nu mă gândeam să revin atât de repede pe TV, chiar dacă mi-aş fi dorit.

Mă gândeam la proiecte de divertisment, care mi s-au şi propus, la emisiuni săptămânale, dar iată că am ajuns aici şi mă bucur. Mie îmi place contactul cu publicul zilnic. Îmi dă adrenalina de care am nevoie. Îmi doresc să schimbăm conţinutul, să aducem mai mult divertisment, mai multe ştiri pozitive, dar se întâmplă destul de multe nenorociri în România şi nu ne putem preface că nu ne pasă.”, a declarat Mirela Vaida pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT