Life

Mirela Vaida are o nouă asistentă la Acces Direct! Cine este Cosmina Adam

01.07.2020 | 19:10
Mirela Vaida are o noua asistenta la Acces Direct Cine este Cosmina Adam
ADVERTISEMENT

Cosmina Adam este noua asistentă a emisiunii Acces Direct. Astăzi, 1 iulie 2020, a fost prima zi în care Cosmina s-a aflat în platou alături de Mirela Vaida.

Fericită și emoționată, Cosmina a postat anunțul pe pagina personală de facebook, în care își exprima nu doar mulțumirea, ci și recunoștința pentru că visurile i-au devenit realitate.

ADVERTISEMENT

Tânăra a înlocuit-o în echipa Acces Direct pe Emily Burghelea, după ce aceasta s-a despărțit de postul tv printr-un scandal care pare departe de a se fi încheiat.

Cine este noua asistentă de la Acces Direct, Cosmina Adam

La aproximativ două săptămâni de la plecarea lui Emily Burghelea, Acces Direct are o nouă asistentă. Cosmina Adam, o tânără din Vaslui, cântăreață de muzică populară, care va lucra și ca reporter special în cadrul aceleași emisiuni.

ADVERTISEMENT

“Dragii mei, începând de astăzi pot spune ca traiectoria vieții s-a schimbat, cum nici nu mi-am putut închipui. Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii Acces Direct  și reporter special.

Nu vă puteți închipui cat de fericităăăă sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, a scris Cosmina pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Cosmina a studiat la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă” Iaşi și, mai apoi, a urmat cursurile Universității de Arte „George Enescu” tot din Iași. Înainte de a se muta la București, a fost solist vocal la Orchestra Rapsodia Vasluiului.

Iubește muzica și nu poate sta departe de ea, tocmai de aceea, a bifat și câteva proiecte personale. Cântă alături de Ciprian Silasi, un ardelean la fel de talentat, iar primul lor proiect a fost „Unde-i dragoste si trãiesti cu dor”, piesă al cărei videoclip este realizat în judetul Vaslui, în pădurea Chitoc.

ADVERTISEMENT

Au urmat și alte melodii, printre care „Dorul bate dorul peste sate”, piesã care este dedicată românilor plecati la muncă peste hotarele țării, dar și clindul „Bun găsit, gazdă aleasă”.

ADVERTISEMENT