Life

Mirela Vaida, atac uluitor la adresa consilierului local din Cluj care a promovat-o fără să vrea pe Mia Khalifa: „Ați picat în groapă. Dacă vin în Câmpia Turzii…”

08.07.2020 | 18:46
Mirela Vaida atac uluitor la adresa consilierului local din Cluj care a promovato fara sa vrea pe Mia Khalifa Ati picat in groapa Daca vin in Campia Turzii
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida e foc și pară pe Ionel Isac Tudorache, consilierul local din Câmpia Turzii, care a vrut să lovească în Antena 1 pentru că o promovează pe Vulpița, căzând într-o capcană de care a râs toată lumea: a promovat-o fără să știe pe actrița de filme pentru adulți Mia Khalifa.

Mirela Vaida i-a arătat cartonașul roșu consilierului local din Câmpia Turzii

Mirela a spus că este sătulă să fie criticată pentru că în emisiunea ei apar Veronica și Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Acces direct le-a luat apărarea soților din Blăgești și a spus că rolul ei nu este să refuze subiecte și cazuri sociale, ci să le prezinte.

Ba mai mult, Mirela a spus că nu înțelege de ce soții Stegaru sunt încontinuu atacați pentru că au doar 8 clase: „Oare câți români din cei care se uită la noi au mai multe clase? Trebuie să înțelegem că nu suntem toți la fel, că așa au fost pentru unii vremurile. Nu toți au avut posibilități. Ce, ei nu sunt oameni dacă au 8 clase?”.

ADVERTISEMENT

„Să vă fie rușine!”

Mirela s-a înfuriat și mai tare când și-a amintit de tevatura creată de postarea unui consilier local din Câmpia Turzii care a promovat o postare în care Mia Khalifa era prezentată drept o fată sărmană de 10 la Bac pe care nu o promovează nimeni și în locul căreia ajung la tv Veronica și Viorel Stegaru.

„Dacă vin în Câmpia Turzii… Puneți la dispoziție locuri de muncă pentru tineri, domnule consilier local. Hai să râdem de Vulpița, campanie electorală, nu?”, a exclamat Mirela Vaida.

ADVERTISEMENT

„Să vă fie rușine. Nu faceți decât să vă folosiți de Vulpița. Ați picat în groapă cu starleta porno. Sunt revoltată. Nu mai vreau să zic doar de revoltele mele. Oricum e clar, vin alegerile locale și vă folosiți de hate-ul ăsta ca să loviți în Vulpița să mai strângeți voturi”, a continuat Mirela Vaida.