Life

Mirela Vaida, atacată din nou: „Suntem terorizați”. Antoanela a spart geamurile de la Acces direct!

Mirela Vaida este din nou ținta atacurilor Antoanelei, tânăra care a intrat dezbrăcată cu un bolovan în platoul Acces direct acum fix două luni.
19.05.2021 | 17:40
Mirela Vaida atacata din nou Suntem terorizati Antoanela a spart geamurile de la Acces direct
Mirela Vaida, din nou ținta unui atac la Acces direct. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT
19-05-2021
15:13

Atacatoarea, dusă la secția de poliție

Antoanela a fost dusă cu duba de polițiștii sosiți la fața locului, după ce încerca să fugă de la platoul Acces direct. Oamenii legii vor stabili în următoarele ore ce se va întâmpla cu individa care a spart geamurile din spatele platoului de televiziune.

19-05-2021
14:47

Poliția a ajuns la Acces direct

Poliția a ajuns la fața locului pentru a investiga ce s-a întâmplat cu exactitate. Angajatul unei spălătorii auto din zonă a declarat că a văzut-o pe individă dezbrăcată, confirmând că este aceeași persoană care a atacat pe 19 martie.

19-05-2021
14:34

Primele imagini de la noul atac de la Acces direct

Antoanela a apărut din nou dezbrăcată la Acces direct. Atacatoarea a spart geamurile din spatele platoului și apoi a fugit de la locul faptei.

Captură Antena 1
Captură Antena 1

Mirela Vaida a fost din nou ținta unui atac la Acces direct. Individa care a vrut să o omoare cu bolovanul pe 19 martie a revenit astăzi, la exact două luni, la locul faptei.

Incidentul de azi a avut loc în timpul difuzării unui material despre moartea mezzo-sopranei Maria Macsim Nicoară. Mirela Vaida a întrerupt reportajul respectiv pentru a le spune telespectatorilor că a fost din nou ținta celebrei deja Antoanela.

ADVERTISEMENT

Cameramanii au închis ușile, căci individa a apărut din nou la sediul studioului unde se filmează emisiunea. Aceasta a spart geamurile de la ușă și a continuat să o amenințe pe prezentatoarea de la Antena 1.

Mirela Vaida, disperată după ce a fost ținta unui nou atac, în direct: „Procurori, ați lăsat-o liberă!”

Mirela a cerut ajutor cu disperare neînțelegând de ce persoana respectivă a fost eliberată când poate pune în pericol viața oricui.

ADVERTISEMENT

„Suntem ca niște câini care latră la lună. Nu ne aude nimeni. Antoanela va fi mâine din nou aici. Ce trebuie să fac? Chiar trebuie să moară cimeva?

Să ne protejeze naibii cineva. Procurori, ați lăsat-o liberă, ce pot să fac eu?”, a spus Mirela Vaida plângând, nemaisuportând situația.

ADVERTISEMENT

„Suntem terorizați”, a adăugat cântăreața. Nu este prima amenințare de acest fel de când individa a pătruns pentru prima oară în platoul de la Antena 1 pe 19 martie.

De la acel incident, care nu s-a soluționat în niciun fel căci vorbim despre o persoană cu probleme mintale, Mirela susține că simte că este urmărită constant și a primit tot felul de amenințări.

ADVERTISEMENT

Cine se află în spatele Antoanelei, atacatoarea vedetei de la Antena 1?

De asemenea, s-a descoperit că atacatoarea Mirelei ar fi avut complice în persoana Lămâiței, cu care prezentatoarea chiar a stat față în față la un moment dat.

Legat de persoana care îi vrea moartea realizatoarei de televiziune se știu puține lucruri. Jurnaliștii și avocații invitați în permanență la Acces direct sunt convinși că în spatele Antoanelei stă altcineva, însă nu pot proba această teorie.

S-a și vehiculat la un moment dat numele unei femei pe nume Veronica, cea care ar fi mânat-o pe Antoanela să îi facă rău Mirelei. Inițial se credea că este vorba despre Vulpița, dar este doar o coincidență de nume.

 

ADVERTISEMENT