Life

Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Surpriză pentru telespectatorii Antena 1. Cine prezintă emisiunea

29.03.2021 | 17:58
Mirela Vaida inlocuita la Acces Direct Surpriza pentru telespectatorii Antena 1 Cine prezinta emisiunea
Mirela Vaida nu a fost prezentă în această luni în emisiunea Acces Direct (sursă foto: Instagram)
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida nu s-a aflat în fața camerelor de filmat, la Acces Direct, în după-amiază de luni. Odată cu debutul ediției de la început de săptămână, cei din fața micului ecran au avut parte de surpriza vieții lor, când au remarcat o altă prezentatoare în locul blondinei.

Vedeta Antena 1 nu a onorat cu prezența în această zi de luni, iar odată cu ora 17:00, când este transmis show-ul de pe Antena 1, mulți au remarcat o altă prezentatoare în locul ei.

ADVERTISEMENT

Totodată, este cunoscut că Mirela Vaida s-a confruntat cu un episod deloc plăcut, după ce a fost atacată în direct de către o femeie cu probleme de ordin psihologic. Nici acesta nu pare să fi reprezentat motivul deciziei ce a dus la înlocuirea ei.

Mirela Vaida, înlocuită în cadrul show-ului Acces Direct

Cea care a înlocuit-o pe Mirela Vaida este Emilia Ghinescu, o altă prezență feminină cunoscută din familia Antena 1. Artista de muzică populară și-a arătat susținerea pentru colega ei, în urma incidentului șocant din urmă cu o săptămână.

ADVERTISEMENT

Cele două vedete seamănă din punct de vedere fizic foarte bine, motiv pentru care șefii Antena 1 pare că au luat această decizie pentru ediția de luni. Emilia Ghinescu a dezvăluit de ce lipsește Mirela Vaida, chiar la debutul ediției de luni,

Se pare că vedeta Antena 1 are foarte multe proiecte în desfășurare în această perioadă și de aceea a încercat să își onoreze absolut toate provocările profesionale.

ADVERTISEMENT
Mirela Vaida, înlocuită la Acces Direct. Surpriză pentru telespectatorii Antena 1. Cine prezintă emisiunea
Surpriză de proporții pentru fanii Acces Direct, după ce Mirela Vaida a fost înlocuită (sursă foto: captură Antena 1)

Emilia Ghinescu și-a arătat și susținerea pentru Mirela Vaida, în urma episodului în care aceasta a fost atacată cu un bolovan și amenințată cu moartea de către femeia care a intrat în studioul Acces Direct.

Din câte a fost anunțat, motivul pentru care Emilia Ghinescu a înlocuit-o pe Mirela Vaida l-a reprezentat o altă serie de filmări. Mirela Vaida face parte și din sezonul actual al emisiunii Te cunosc de undeva, tot de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

“Astăzi sunt prezentatorul de rezervă pentru că așa cum știți Mirela este ocupată cu proiectul Te cunosc de undeva!. Îi țin pumnii și îi doresc din tot sufletul baftă și succes acolo. De mâine își va relua locul aici la cârma emisiunii Acces Direct, așa cum o face de multă vreme”, a transmis Emilia Ghinescu.

“Indiferent ce s-ar întâmpla pe parcursul derulării acestui proiect, Mirela este o puternică și va depăși situația și va continua acest proiect, mai ales că are în spate o echipă senzațională de producție”, a mai susținut solista de muzică populară.

ADVERTISEMENT