Life

Mirela Vaida nu va mai prezenta Acces direct săptămâna viitoare. Cine o înlocuiește pe 29 martie și de ce

26.03.2021 | 18:25
Mirela Vaida nu va mai prezenta Acces direct saptamana viitoare Cine o inlocuieste pe 29 martie si de ce
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida i-a luat pe toți prin surprindere: în prima zi a săptămânii viitoare, vedeta Antenei 1 nu va prezenta emisiunea Acces direct, iar motivul este foarte bine întemeiat.

Nu e prima oară când Mirela lipsește de pe post, căci toată lumea știe că artista este angajată în proiectul Te cunosc de undeva, un alt show cu mare audiență tot la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Vedeta le-a spus fanilor emisiunii pe care o prezintă de luni până vineri de la ora 17:00 că persoana care o va înlocui în ediția de luni este nimeni alta decât cântăreața Emilia Ghinescu.

Mirela Vaida nu va fi luni pe micul ecran

Vaida va participa la filmările semifinalei Te cunosc de undeva, concurs al transformărilor care a intrat pe ultima sută de metri spre marea finală, după cum a mărturisit și Radu Ștefan Bănică în cel mai recent vlog.

ADVERTISEMENT

„Luni nu voi fi prezentă la emisiune pentru că se filmează semifinala Te cunosc de undeva. Va veni cea care mi-a ținut locul și data trecută, Emilia Ghinescu. Ne vom vedea abia marți în direct, cu voia lui Dumnezeu. Luni vă așteaptă Emilia Ghinescu la Acces Direct”, a declarat Mirela Vaida la Antena 1.

Mirela a făcut o figură bună până acum în show-ul transformărilor difuzat sâmbătă seara de Antena 1. Vaida concurează la Te cunosc de undeva alături de Pepe, Andrei Ștefănescu, Adriana Trandafir, Liviu Vârciu, Romică Țociu, Raluka, Ana Baniciu, Radu Ștefan Bănică, Cristina Vasiu și Emilia Popescu.

ADVERTISEMENT

Era cât pe ce să fie ucisă în direct

Prezentatoarea de televiziune a fost pe punctul de a renunța la postul la care lucrează după incidentul prin care a trecut vinerea trecută, pe 19 martie, când a fost atacată de o femeie complet dezbrăcată în direct.

Mirela a declarat atunci că acel moment a pus-o serios pe gânduri dacă să continue sau nu să prezinte emisiunea de la ora 17, căci momentul a fost unul extrem de dureros pentru ea, aceasta neputând să-și stăpânească lacrimile în fața telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Tânăra care era s-o omoare pe Mirela Vaida a fost identificată la scurt timp după nefericitul incident și s-a aflat că ar fi avut complici. Aceasta fusese eliberată recent dintr-un spital de psihiatrie.

ADVERTISEMENT
Tags: