Life

Exclusiv. Primele declarații făcute de Mirela Vaida, după ce Maria Păuna a amenințat că o dă în judecată

Avem reacția Mirelei Vaida, după ce „Regina Sprâncenelor”, Maria Păuna, a părăsit platoul Acces Direct și a amenințat că o va da în judecată pe celebra moderatoare, dar și emisiunea difuzată la Antena 1 și Antena Stars.
03.02.2022 | 12:17
Exclusiv Primele declaratii facute de Mirela Vaida dupa ce Maria Pauna a amenintat ca o da in judecata
Mirela Vaida a făcut primele declarații despre scandalul cu Maria Păuna. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce ieri, Maria Păuna le-a acuzat pe două dintre fostele ei eleve că i-au furat cursurile, situația a escaladat cu rapiditate, iar antreprenoarea a ajuns să aducă injurii grave la adresa Mirelei Vaida, moderatoarea emisiunii Acces Direct, și chiar să o amenințe că o va chema în instanță.

Maria Păuna a părăsit platoul emisiunii Acces Direct

Maria Păuna, supranumită „Regina Sprâncenelor”, le-a acuzat, în ediția de ieri, 2 februarie 2022, a emisiunii Acces Direct, pe două dintre fetele care i-au urmat cursurile că i-au preluat informațiile și le transmit mai departe altor persoane, fără a avea niciun drept să facă acest lucru.

ADVERTISEMENT

În acest context, una dintre elevele aduse în discuție a intrat în direct, prin apel telefonic, și i-a reproșat antreprenoarei faptul că afișează o imagine falsă și că, în realitate, este o cu totul altă persoană.

Mai mult, Alexandra a ținut să precizeze faptul că Maria Păuna cere 3000 de lire pentru un curs, care durează doar 3-4 zile, și din care nu a rămas cu nicio informație concretă.

ADVERTISEMENT

„E foarte urât ce faceți”

Maria Păuna și-a pierdut cumpărul, în direct, după ce a auzit declarațiile tinerei și i-a acuzat pe Mirela Vaida și pe producătorii Acces Direct că nu procedează corect și că nu ar trebui să asculte ceea ce spune o elevă „repetentă”.

„De ce nu ascultați premianții? Oamenii cu pregătire, oamenii cu educație, oamenii cu discernământ, care au rezultate extraordinare n-au timp de mizerii, astea sunt mizerii.

ADVERTISEMENT

Nu o să vină niciun om care merge la olimpiadă să spună că formatorul este prost. Din 3000 de eleve, voi ascultați o repetentă.”,  a răbufnit Maria Păuna.

Mirela Vaida a încercat să-i explice antreprenoarei că nu face altceva decât să asculte părerile tuturor părților implicate. De asemenea, aceasta a anunțat-o pe Maria Păuna că timpul acordat subiectului a fost depășit și că, dacă-și dorește, pot continua în următoarea zi.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a înfuriat-o și mai tare pe „Regina Sprâncenelor”, care s-a ridicat și a părăsit platoul de televiziune.

„E foarte urât ce faceți. Ați adus în discuție un om repetent, pentru că preferați să scoateți repetenții în față, în loc să-i aduceți pe ăia buni. Mulțumesc frumos! Nu mai am nevoie de nicio emisiune!”, a spus Maria Păun.

„Regina Sprâncenelor” o amenință pe Mirela Vaida că o dă în judecată

Ulterior celor întâmplate în platou, Maria Păuna a revenit pe pagina sa de Instagram, unde a jignit-o pe Mirela Vaida, spunând despre ea că este lipsită de profesionalism și a amenințat-o atât pe aceasta, cât și pe producătorii „Acces Direct” că o să-i acționeze în judecată.

„Rușine, Mirela Vaida! Suntem sătui de teatrul tău, faci de rușine mentorii și profesorii pe care i-ai avut. Tu nu ești moldoveanca! Nu ești româncă!

Păcat de tine și de viața ta! Acum știu de ce aruncă oamenii cu pietre în tine. Tu ai zis că-s vreo proastă și că vă faceți voi numărul cu mine!

Te dau în judecată! Și pe tine și pe Acces Direct. Ti-o jur! Și te voi pune acolo unde ți-e locul, printre proști și incompetenți, că prea îi promovezi.”, a fost reacția acidă a antreprenoarei.

Mirela Vaida: „E un subiect oarecare”

FANATIK a sunat-o pe Mirela Vaida și a obținut, în exclusivitate, primele declarații cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Relaxată, moderatoarea Acces Direct a spus că acest subiect nu este unul care să-i prezinte interes și că doar își face meseria. Ea a îndrumat-o pe Maria Păuna ca, în cazul în care are nemulțumiri, să discute cu producătorii emisiunii.

„Nu comentez. E un subiect oarecare, din trei ore de emisiuni zilnice. Nu mă interesează. Eu mă opresc strict la ce am de făcut în emisiune, restul să ia legătura cu producătorii. Nu este treaba mea.”, a declarat Mirela Vaida, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT