Life

Mirela Vaida și Amalia Bellantoni, față în față după scandalul de la TV. Reacția neașteptată a prezentatoarei Acces Direct

Ce și-au spus Amalia Bellantoni și Mirela Vaida. Prezentatoarea TV, față în față cu invitata pe care a dat-o afară din emisiunea sa acum câteva zile.
05.05.2022 | 13:01
Mirela Vaida si Amalia Bellantoni fata in fata dupa scandalul de la TV Reactia neasteptata a prezentatoarei Acces Direct
Ce și-au spus Amalia Bellantoni și Mirela Vaida după scandal. Foto: Colaj Fanatik / Acces Direct
ADVERTISEMENT

Amalia Bellantoni și Mirela Vaida au fost din nou față în față după ce au fost protagonistele unui scandal monstru.

Ce și-au spus Amalia Bellantoni și Mirela Vaida după scandal

Cele două au fost din nou una lângă alta, Amalia Bellantoni fiind invitată a emisiunii de miercuri seara. Mirela Vaida a fost cea care a anunțat venirea în platou a acesteia.

ADVERTISEMENT

„Ni s-a alăturat discuției și Amalia Bellantoni. Bine ai venit, Amalia”, a spus Mirela Vaida.

După scandalul care a izbucnit între Amalia Bellantoni și Mirela Vaida, atitudinea celor două s-a schimbat complet, astfel că ambele au făcut eforturi pentru a purta o discuție civilizată.

Acest lucru a fost remarcat și de prezentatoarea emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida, care a subliniat că dialogul dintre ea și Amalia Bellantoni a decurs foarte calm. De asemenea, Mirela Vaida a spus că Amalia este mai respectuoasă față de ea.

ADVERTISEMENT

 „Vezi ce frumos, ce calme vorbim acum. Mă și întrebi ‘Dacă îmi permiți’, vezi ce simplu e”, a mai spus prezentatoarea emisiunii.

Ce a spus Amalia Bellantoni la Acces Direct

Replica Amalia Bellantoni a fost că și-a dat seama că trebuie să respecte regulile Mirelei Vaida, deoarece în platoul emisiunii ea este „mama casei”.

ADVERTISEMENT

”Tu aici ești mama casei și eu la mine acasă fac regulile mele”, a fost replica dată de Amalia Bellantoni.

Mirela Vaida a fost cea care a spus ultimul cuvânt și a declarat că un dialog civilizat și calm poate avea loc foarte simplu.

ADVERTISEMENT

”Și nici n-a durut. Uite ce simplu e, deci se poate. Te rog, draga mea”, a spus Mirela Vaida.

De la ce a pornit scandalul dintre Amalia Bellantoni și Mirela Vaida

Amalia Bellantoni și Mirela Vaida s-au certat în direct, din cauza opiniilor diferite pe care le aveau despre subiectul pus în discuție.

Prezentatoarea a spus atunci că este peste puterile sale să o mai asculte pe invitată, iar aceasta chiar a dat-o afară din platou, susținând că „a ajuns la limită”.

ADVERTISEMENT
Tags: