Life

Mirela Vaida și Radu Ștefan Bănică, momente impresionante în finala Te cunosc de undeva. Ce s-a întâmplat pe scenă

15.05.2021 | 22:19
Mirela Vaida si Radu Stefan Banica momente impresionante in finala Te cunosc de undeva Ce sa intamplat pe scena
Mirela Vaida și Radu Ștefan Bănică, momente impresionante în finala Te cunosc de undeva. Ce s-a întâmplat pe scenă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida și Radu Ștefan Bănică au ajuns în marea finala a emisiunii „Te cunosc de undeva!”, difuzată la Antena 1. Cele două vedete au avut de interpretat roluri memorabile, care au ajuns imediat la inimile juraților. 

Prezentatoarea de la Acces Direct a cântat pe scena de la Antena 1 o melodie populară moldovenească, stil muzical care i se potrivește de minune blondinei. Piesa, cât și vestimentația potrivită momentului au fost pe placul celor de la masa juriului.

ADVERTISEMENT

Vedeta a primit foarte multe laude, momentul având o energie pozitivă datorită interpretării care a avut loc împreună cu Taraful Silvian Voicu. În felul acesta Mirela Vaida s-a bucurat de întregul moment, dovadă mesajele frumoase primite după.

Mirela Vaida și Radu Ștefan Bănică, în finala de la Te cunosc de undeva! Cum au impresionat

„M-am uitat la tine. Te-am ascultat cu atâta bucurie. Bravo ție! Felicitări pentru sezonul ăsta!” i-a spus Aurelian Temișan, unul dintre jurații de la „Te cunosc de undeva!”.

ADVERTISEMENT

„Eu admir oamenii care fac de toate. Tu cânți, dansezi, prezinți, faci și musical, ești politalentată. Ești minunată. Am avut parte de talentul tău, ai făcut niște personaje minunate”, a completat Andreea Bălan.

La rândul său Radu Ștefan Bănică, fiul celebrului actor și cântăreț Ștefan Bănică, a intrat în pielea lui Gene Kelly. Tânărul a cântat pe scena de la „Te cunosc de undeva!” piesa „Singing in the rain”, cu care i-a impresionat pe cei patru jurați.

ADVERTISEMENT

Concurentul a demonstrat pe tot parcursul emisiunii că dă totul atunci când este pe scenă, așa cum a făcut și în ediția din finală. Radu Ștefan Bănică a primit numeroase aprecieri, cântăreața Andreea Bălan fiind impresionată de parcursul și evoluția acestuia.

„Ești foarte talentat și ne bucurăm nespus că ai venit în acest sezon la Te cunosc de undeva. Mi s-a părut foarte greu, ai avut de cântat, de dansat, ai avut accesoriu umbrela, a și plouat.

ADVERTISEMENT

Te felicit, ești minunat. Nu te-ai dat la o parte de la niciun personaj, ești un exemplu pentru noua generație”, i-a spus Andreea Bălan.

Cine sunt concurenții care luptă pentru premiul de la Te cunosc de undeva!

Ozana Barabancea i-a mulțumit lui Radu Ștefan Bănică pentru toate show-urile avute de-a lungul sezonului 16. El a demonstrat că este un tânăr foarte talentat, care pune suflet în tot ceea ce face.

Mai mult decât atât, jurata de la Antena 1 a ținut să mai adauge că celebrul său tată are toate motivele din lume să fie mândru pentru că Radu Ștefan este un copil care are toate șansele să pună mâna pe premiul cel mare.

Cei doi sunt în lupta pentru trofeul de la „Te cunosc de undeva!”. În afară de ei mai sunt Pepe,
Adriana Trandafir & Romică Țociu, Raluka & Ana Baniciu, precum și Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT