Life

Mirela Vaida, trucuri pentru a se menține în formă maximă: ”Mai am un mic secret”

Mirela Vaida, ponturi pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Care sunt tainele pe care le are prezentatoarea de la Acces Direct.
31.12.2023 | 19:57
Mirela Vaida trucuri pentru a se mentine in forma maxima Mai am un mic secret
Mirela Vaida, ponturi pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Care sunt tainele pe care le are prezentatoarea de la Acces Direct. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida are o serie de trucuri pentru a se menține în formă maximă. Celebra interpretă de muzică populară are câteva mici secrete, mai ales că este cunoscută drept o gospodină desăvârșită și o adevărată gurmandă.

Mirela Vaida, ponturi pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Care sunt tainele pe care le are prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida are mai multe ponturi pentru o siluetă perfectă la 41 de ani. Care sunt tainele pe care le are prezentatoarea de la Acces Direct. Vedeta de la Antena 1 pregătește diverse preparate culinare tradiționale pentru noaptea de Revelion.

ADVERTISEMENT

Cântăreața va avea pe masă sarmale, friptură, ciorbă de perișoare și salată de boeuf. La capitolul deserturi artista nu va duce lipsă de cozonac. Cu toate că bucatele vor fi pe alese, moderatoarea are grijă să nu ia prea multe kilograme în plus.

„De mâncat, mănânc, dar secretul este să mănânc masa de prânz, împreună cu familia, iar seara să încerc să sar peste sau să ciugulesc ceva, dar nu după ora 18:00. Acesta este secretul meu, adică să nu mănânc seara.

ADVERTISEMENT

Dacă, cumva, mănânc seara, atunci dau o tură cu bicicleta sau alerg pe bandă, dar trebuie să recunosc că, acum, de când s-a lăsat frigul nu mai ies cu bicicleta, însă mai am un mic secret.

Iau o bucățică de carne, la cuptor, goală, care îmi satisface pofta de mâncare și după aceea nu mai mănânc nimic. Carnea macră la cuptor nu este foarte plină de calorii, adică e sănătoasă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, încerc să mă bucur cât mai mult de natură, să mă uit la un film, să mănânc fructe, să beau un ceai, să beau un vin bun, să mă relaxez, dar, în principal, acesta este secretul, să nu mănânc seara”, a dezvăluit Mirela Vaida pentru spectacola.ro.

Mirela Vaida, o persoană gurmandă

Mirela Vaida recunoaște că este o persoană gurmandă și foarte pofticioasă atunci când vine vorba de preparatele culinare. Renumita gazdă a emisiunii Acecs Direct gătește foarte des și nu are o dietă anume după care se ghidează.

ADVERTISEMENT

Când are evenimente nu reușește să țină cont de regula de a nu mai mânca după ora 18:00 pentru că are nevoie de energie. Din fericire, artista își permite să consume orice, oricând, dar tot este atentă la ce pune pe masă.

„Mănânc orice, oricând. Mie îmi place viața, îmi place mâncarea și îmi plac produsele tradiționale, dar am grijă să nu mănânc după ora 18:00. Cam asta ar fi dieta mea”, a completat Mirela Vaida, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: