News

Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă”

Miron Cozma a făcut declarații uimitoare despre senatoarea Diana Șoșoacă. Acesta a precizat că aceasta este o speculantă
26.05.2021 | 02:45
Miron Cozma declaratii uimitoare despre Diana Sosoaca Este o speculanta
Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Miron Cozma a acceptat provocarea lui Denise Rifai și a răspuns celor 40 de întrebări. Majoritatea acestora au fost legate de celebrele mineriade.

În acest context, Cozma a fost întrebat ce crede despre acțiunile întreprinse de Diana Șoșoacă la începutul acestui an. La momentul respectiv, avocata s-a implicat în problemele minerilor și a fost comparată cu el.

ADVERTISEMENT

Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă”

La momentul respectiv, Miron Cozma a declarat că ar putea să organizeze o nouă mineriadă. El a declarat că încă se consideră liderul minerilor și că nu-i se teme de Cîțu, fiind capabil să facă acest lucru oricând: „Lor le e frică de mine. Suni niște lași, stau ascunși.”

Totodată, el a fost întrebat ce părere are despre Diana Șoșoacă. Acestuia i s-a cerut să-și spună părerea cu privire la intențiile senatoarei: dacă s-a implicat în problemele minerilor pentru a-i ajuta sau doar își dorea să câștige capital politic.

ADVERTISEMENT

Răspunsul a fost unul surprinzător. El a explicat că Diana Șocoacă nu are „la ce” să îl copieze.

„Vă spun niște adevăruri pe care nu are nimeni curaj să le spună: Diana Șoșoacă este fiica lui Alice Florescu-Bleotu, sefa masoneriei de femei pe zona Bucureștilui,” a dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

„Doi: de ce nu e tare-n clanță, că eu i-am trimis un mesaj printr-un prieten, dar eu nu m-am întânit în viața mea și la telefon nu am vrut să vorbesc, de ce nu e tare-n clanță fără imunitate parlamentară?,” a întrebat, retoric, Miron Cozma.

E un senator, pe numele lui Dumnezeu, poate să facă orice declarații parlamentare, împotriva tuturor parlamentarilor și conducătorilor acestei țări! Îi dă voie legea, că are imunitate parlamentară,” a exlamat acesta.

ADVERTISEMENT

Miron Cozma, despre motivul pentru care Diana Șoșoacă a devenit tăcută

Miron Cozma a observat că, odată cu anchetarea acesteia, senatoarea nu mai este așa vocală ca înainte. El a explicat că acest lucru se datorează faptului că riscă să-și piardă imunitatea parlamentară.

„Să facă asta fără imunitate și atunci, da, are respectul meu. S-a dus acolo, dar e o speculantă, ca de fiecare dată când vedea un conflict…” a subliniat el.

„Păi de ce nu se duce acum? Păi acum e anchetată, riscă să i se ridice imunitatea și normal că a devenit tăcută, așa subit. Ea e la fel ca toți speculanții ăștia din România, de-a lungul timpului, care n-au făcut altceva decât să se protejeze prin imunitatea creată de lege, parlamentari fiind,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”