News

Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă”

Miron Cozma a făcut declarații uimitoare despre senatoarea Diana Șoșoacă. Acesta a precizat că aceasta este o speculantă
26.05.2021 | 02:45
Miron Cozma declaratii uimitoare despre Diana Sosoaca Este o speculanta
Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă” Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Miron Cozma a acceptat provocarea lui Denise Rifai și a răspuns celor 40 de întrebări. Majoritatea acestora au fost legate de celebrele mineriade.

În acest context, Cozma a fost întrebat ce crede despre acțiunile întreprinse de Diana Șoșoacă la începutul acestui an. La momentul respectiv, avocata s-a implicat în problemele minerilor și a fost comparată cu el.

ADVERTISEMENT

Miron Cozma, declarații uimitoare despre Diana Șoșoacă: „Este o speculantă”

La momentul respectiv, Miron Cozma a declarat că ar putea să organizeze o nouă mineriadă. El a declarat că încă se consideră liderul minerilor și că nu-i se teme de Cîțu, fiind capabil să facă acest lucru oricând: „Lor le e frică de mine. Suni niște lași, stau ascunși.”

Totodată, el a fost întrebat ce părere are despre Diana Șoșoacă. Acestuia i s-a cerut să-și spună părerea cu privire la intențiile senatoarei: dacă s-a implicat în problemele minerilor pentru a-i ajuta sau doar își dorea să câștige capital politic.

ADVERTISEMENT

Răspunsul a fost unul surprinzător. El a explicat că Diana Șocoacă nu are „la ce” să îl copieze.

„Vă spun niște adevăruri pe care nu are nimeni curaj să le spună: Diana Șoșoacă este fiica lui Alice Florescu-Bleotu, sefa masoneriei de femei pe zona Bucureștilui,” a dezvăluit acesta.

ADVERTISEMENT

„Doi: de ce nu e tare-n clanță, că eu i-am trimis un mesaj printr-un prieten, dar eu nu m-am întânit în viața mea și la telefon nu am vrut să vorbesc, de ce nu e tare-n clanță fără imunitate parlamentară?,” a întrebat, retoric, Miron Cozma.

E un senator, pe numele lui Dumnezeu, poate să facă orice declarații parlamentare, împotriva tuturor parlamentarilor și conducătorilor acestei țări! Îi dă voie legea, că are imunitate parlamentară,” a exlamat acesta.

ADVERTISEMENT

Miron Cozma, despre motivul pentru care Diana Șoșoacă a devenit tăcută

Miron Cozma a observat că, odată cu anchetarea acesteia, senatoarea nu mai este așa vocală ca înainte. El a explicat că acest lucru se datorează faptului că riscă să-și piardă imunitatea parlamentară.

„Să facă asta fără imunitate și atunci, da, are respectul meu. S-a dus acolo, dar e o speculantă, ca de fiecare dată când vedea un conflict…” a subliniat el.

„Păi de ce nu se duce acum? Păi acum e anchetată, riscă să i se ridice imunitatea și normal că a devenit tăcută, așa subit. Ea e la fel ca toți speculanții ăștia din România, de-a lungul timpului, care n-au făcut altceva decât să se protejeze prin imunitatea creată de lege, parlamentari fiind,” a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT