Life

Misterul a fost deslușit. Ce s-a întâmplat cu Mihaela Rădulescu. Fanii au reacționat instant

01.06.2020 | 15:31
Misterul a fost deslusit Ce sa intamplat cu Mihaela Radulescu Fanii au reactionat instant
ADVERTISEMENT

Mihaela Rădulescu a dispărut pentru o perioadă de pe rețelele de socializare, fanii întrebându-se ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare de televiziune. Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu a mai postat o perioadă pe contul de Instagram, recomandându-le și celor din jur același lucru.

Motivul pentru care Mihaela Rădulescu a „dispărut” din mediul online

Vedetele din showbiz-ul românesc sunt foarte urmărite, fanii observând imediat dispariția acestora de pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și cu Mihaela Rădulescu care undeva la jumătatea lunii mai a luat decizia de a face un „detox” de la mediul online.

ADVERTISEMENT

Zis și făcut, doar că fanii s-au alarmat imediat și au început să se întrebe ce s-a întâmplat cu fosta prezentatoare de la Pro TV. Recent, diva de la Monaco a deslușit misterul și a mărturisit care este motivul pentru care în ultimele săptămâni nu a mai postat pe contul de Instagram.

„Nu știu cum fac alții, dar eu fac acest «detox» de rețele sociale din când în când, mai ales după o perioadă atât de lungă în care am trăit prea mult în online, toți. Măsura, în toate, e o «cheie» pe care o folosesc fără ezitare, tocmai ca să tai orice început de dependență, oricare ar fi natura ei”, a scris vedeta pe pagina sa de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce a făcut în această perioadă fosta prezentatoare TV

„Cei care mă urmăriți de mai mult timp știți că am obiceiul să «dispar» cu zilele sau chiar săptămânile, deci procedura nu vă surprinde.

Alții, mai puțin dispuși să accepte o simplă rigoare personală, găsesc imediat explicații paralele, exact ca din universuri paralele – sigur i s-a întâmplat ceva, sigur e vreun dezastru în amor sau vreo tulbure problemă existențială. 

ADVERTISEMENT

Și, al doilea pas după ce-și imaginează, îl fac către bârfă, știre, «știu eu sigur», «da‘ să nu spui că știi de la mine»”, și-a continuat Mihaela Rădulescu mesajul de pe Instagram.

Frumoasa brunetă a mărturisit că perioada aceasta de „dispariție” din mediul online i-a prins foarte bine, în special pentru că a reușit să recapete din acea libertate pe care o pierzi când ajungi persoană publică. Mai mult decât atât iubita lui Felix Baumgartner a mărturisit și cu ce și-a ocupat mintea perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune a ținut să precizeze că acest „detox” a ajutat-o enorm pentru că a avut timp să se bucure de momentele frumoase din natură, să meargă pe jos și mai ales, să se detașeze de problemele celor din jur, gândindu-se mai mult la ale sale.

„Am un antrenament de zid pentru aceste avioane de hârtie – se tot izbesc de mine, dar nu simt nimic. Am recăpătat toți niște culoare de libertate, iar eu simt nevoia să le folosesc excesiv.

Să mă duc pe coclauri, să merg pe jos, să mă uit la amănuntele spectaculoase ale naturii, de la melci la… stele, să îmi țin mintea ocupată cu ce vreau să fac, cu ce muncesc, cu gândurile, dorurile și plăcerile mele, nu ale altora.

Dacă pare vreun soi de egoism, vă asigur că nu e. Dacă pare o idee bună, vă asigur că merită încercată, din când în când. Pe curând. ✌️”, a încheiat Mihaela Rădulescu mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT