News

Misterul soților găsiți morți în Dolj. Bărbatul și-a ucis soția care îl salvase de la moarte, apoi s-a sinucis

A fost deslușit misterul soților din Dolj găsiți morți în casă. Se pare că bărbatul și-a ucis soția. Aceasta îi salvase viața cu câțiva ani în urmă.
08.03.2024 | 12:32
Misterul sotilor gasiti morti in Dolj Barbatul sia ucis sotia care il salvase de la moarte apoi sa sinucis
Dezvăluiri cutremurătoare în cazul soților găsiți morți în Dolj: bărbatul și-a ucis soția apoi s-a spânzurat. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cursul acestei zile a fost deslușit misterul soților din Dolj găsiți morți în casă. Se pare că bărbatul și-a ucis soția, apoi s-a sinucis. Aceasta îi salvase viața cu câțiva ani în urmă.

Un bărbat din Dolj și-a ucis soția, apoi s-a spânzurat

O întâmplare terifiantă șoca, joi, 7 martie, o localitate din județul Dolj. Doi soți erau găsiți morți în locuință. Între timp, misterul acestui caz a fost deslușit. Se pare că, în realitate, este vorba de o crimă urmată de sinucidere.

ADVERTISEMENT

Criminaliștii deplasați la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Informațiile aflate despre această întâmplare sunt de-a dreptul cutremurătoare.

Soțul găsit mort, în vârstă de 60 de ani, este, de fapt, criminalul. Acesta şi-a ucis soţia cu mai multe lovituri de cuţit. Apoi, fără pic de remușcare, şi-a sunat fiica aflată în străinătate pentru a o anunţa de fapta oribilă. La scurt timp după destăinuire, individul şi-a pus capăt zilelor.

ADVERTISEMENT

Unchiul meu a sunat-o pe fiica lui în America, adică pe verișoara mea și-a zis că a omorât-o pe Iulia, adică pe soția lui și că se omoară și el după ce o să închidă telefonul.

Și i-a mai zis să vină în România. A zis: ‘am lăsat banii în mașina de spălat să ne înmormântați’… apoi a închis”, a declarat nepotul bărbatului, conform Observator News.

ADVERTISEMENT

După convorbirea cu fiica sa, criminalul și-a pus capăt zilelor. Acesta s-a spânzurat chiar lângă trupul celei pe care a ucis-o. A doua zi, o rudă a făcut descoperirea șocantă.

Tânăra soție a monstrului își salvase soțul de la moarte

Povestea din spatele acestei tragedii este una extrem de șocantă. În urmă cu câțiva ani, criminalul din prezent fusese diagnosticat cu o boală gravă. La acea vreme, Iulia (36 de ani), i-a donat un rinichi. I-a mai dat o şansă la viaţă. Nu avea să bănuiască atunci că tocmai şi-a salvat propriul ucigaş.

ADVERTISEMENT

Ei erau împreună de vreo 15 ani cred și acum câțiva ani, soțul a fost la un pas de moarte. Femeia l-a salvat, i-a donat un rinichi. Este incredibil ce s-a întâmplat. Era foarte gelos, ea fiind mult mai tânără. Sigur din gelozie a omorât-o”, au spus vecinii.

ADVERTISEMENT
Tags: