News

Tragedie într-o comună din Dolj. Un cuplu a fost găsit fără viață în propria locuință

Descoperire tragică în Dolj. Cadavrelor a două persoane, soț și soție au fost găsite de oamenii legii în propria lor locuință
07.03.2024 | 14:28
Tragedie intro comuna din Dolj Un cuplu a fost gasit fara viata in propria locuinta
Cadavrele a doi soți descoperite într-o casă din Dolj. Poliția a deschis o anchetă. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Se presupune că în comuna Breasta din județul Dolj a avut loc o crimă urmată de sinucidere, unde un bărbat în vârstă de 60 de ani și soția sa, în vârstă de 36 de ani, au fost găsiți morți în propria lor locuință. Procurorul criminalist a preluat ancheta pentru clarificarea situației.

Moarte suspectă în Dolj

Autoritățile din Dolj au inițiat o investigație după ce cadavrele a doi soți au fost descoperite, iar conform IPJ Dolj, descoperirea a avut loc în jurul orei 11:10.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost alertat cu privire la prezența a două persoane decedate într-o locuință din comuna Breasta și s-au deplasat de urgență la fața locului și au găsit cadavrele unui bărbat în vârstă de 60 de ani și al unei femei în vârstă de 36 de ani, soț și soție.

Întrucât circumstanțele păreau suspecte, un procuror criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj a preluat conducerea anchetei”, a declarat IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Ce au transmis polițiștii doljeni

„La data de 07 martie a.c., în jurul orei 11.10, Inspectoratul de Poliței Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Breasta se află două persoane decedate. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție. Având în vedere natura evenimentului, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj”, a transmis într-un comunicat IPj Dolj.

Polițiștii continuă investigațiile pentru a elucida circumstanțele exacte ale evenimentului. Se desfășoară activități pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. De asemenea, oamenii legii au mai precizat că în funcție de evoluția anchetei, detalii suplimentare vor fi furnizate la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

O crimă similară a avut loc și în Baia Mare

Doi indivizi, soț și soție, au fost găsiți decedați în locuința lor în Baia Mare la începutul lunii trecute . Descoperirea a avut loc în urma intervenției pompierilor chemați să stingă un incendiu izbucnit în apartamentul situat pe strada Uranus din oraș.

După ce flăcările au fost stinse, pompierii au descoperit cadavrul carbonizat al femeii în vârstă de 45 de ani, iar bărbatul a fost găsit în bucătăria apartamentului, unde s-a spânzurat.

ADVERTISEMENT

Ancheta privind acest caz ia în considerare ipoteza unei crime urmate de sinucidere. Conform informațiilor furnizate de presa locală, femeia ar fi fost înjunghiată de mai multe ori într-un mod brutal înainte ca soțul să îi dărâme benzină și să îi dea foc.

Ulterior, bărbatul ar fi mers în bucătărie unde și-ar fi pus capăt zilelor folosind o funie. Pompierii au fost chemați la locație de către vecini care au sesizat mirosul de fum provenind din apartamentul celor doi.

ADVERTISEMENT
Tags: