News

Misterul tinerei necunoscute găsită moartă sub o grămadă de frunze în 1978. S-a aflat cine e, de fapt, după 44 de ani

O femeie care a dispărut în 1978 în SUA a fost în final identificată, iar acum fiul său poate să pună liniștit numele mamei pe mormânt.
07.03.2023 | 21:40
Misterul tinerei necunoscute gasita moarta sub o gramada de frunze in 1978 Sa aflat cine e de fapt dupa 44 de ani
Femeie ucisă în SUA în 1978. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Misterul vechi de 45 de ani a fost rezolvat cu ajutorul progreselor tehnologiei AND. În 1978 trupul unei femei necunoscute era descoperit în statul american Massachusetts. Femeia a fost ucisă cu bestialitate și a fost botezată ”Fata Granby”.

Misterul tinerei necunoscute de acum 45 de ani a fost rezolvat

Conform BBC, trupul femeii a fost găsit atunci sub un covor de frunze, în orașul american Granby, pe 15 noiembrie 1978. După 45 de ani autoritățile au aflat cine era victima, grație progresului tehnologic actual. Familia are acum șansa să-i scrie numele pe mormânt, oficial.

ADVERTISEMENT

Criminaliștii au aflat în 2023 că victima se numea Patricia Ann Tucker și avea 28 de ani. Fiul său avea 5 ani când mama i-a fost ucisă, astfel că ADN-ul său a dus la identificarea cadavrului misterios. Bărbatul știa că mama sa dispăruse de acasă, dar nu avea nicio clipă certitudinea că e ”fata Granby”.

“Vă mulţumesc pentru că nu aţi renunţat. Am reuşit să aflu adevărul, chiar şi după mai bine de 44 de ani. Este greu de procesat, dar sper că voi putea încheia în timp acest capitol”, a transmis fiul femeii, Matthew Dale. Puține se cunosc despre crima din 1978, însă e cert că fata a murit împușcată în cap.

ADVERTISEMENT

Autopsia de atunci a relevat doar faptul că victima era moartă de multe luni și avea între 19 și 27 de ani. Îngropată între frunze, nimeni nu și-a dat seama multă vreme că zace acolo, ucisă cu brutalitate de un criminal necunoscut. În 2021 criminaliștii au reușit să obțină profilul ADN al Patriciei Ann Tucker și au dat de fiul său, prin teste complexe de laborator.

Deși au identificat victima crimei din 1978, rămâne cel mai mare mister: cine a ucis-o pe femeie. Polițiștii ar avea un suspect în persoana lui Gerland Coleman, soțul Patriciei în momentul crimei. Bărbatul a murit, însă, în 1995, fiind închis pentru viol și agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

“Investigaţia nu se va opri până ce nu aflăm cine e criminalul care a ucis-o”, a transmis anchetatorul american Steven Gagne. SUA nu a fost niciodată o țară sigură, nici în 1978, nici în prezent. Cea mai recentă crimă care a șocat America s-a produs în urmă cu mai multe luni în Indianapolis.

Aici, cinci persoane printre care o femeie însărcinată au fost găsite împușcate mortal. Autoritățile sunt convinse că această crimă a fost comisă cu intenție și a avut mai mulți autori. Din păcate a murit și fătul femeii însărcinate. ”Ce s-a întâmplat în această dimineață este crimă în masă”, a declarat primarul Joe Hogsett.

ADVERTISEMENT

Victimele au fost Kezzie Childs, 42 de ani, Raymond Childs Jr., 42 de ani, Elijah Childs, 18 ani, Rita Childs, 13 ani, Kiara Hawkins, 19 ani, și copilul ei nenăscut. Pe fir a intrat inclusiv FBI, care e alarmată de creșterea criminalității din Indianapolis. Doar în 2019 a existat o creștere cu 40% a crimelor, însă nu există o explicație logică pentru această situație.

ADVERTISEMENT
Tags:
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită...
Soția lui Lionel Messi, criticată după imaginile apărute: „Scene grele când apare ghemuită pentru străini pe internet”
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând”...
Surse: Dani Mocanu a rămas fără permis după ce a fost prins „zburând” pe A2. Ce viteză avea manelistul
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a...
O fotografie incredibilă surprinde glonţul zburând pe lângă capul lui Donald Trump. I-a străpuns urechea dreaptă: "Am auzit un şuierat, împuşcături"
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania...
Reacție uluitoare după tentativa de asasinat împotriva lui Donald Trump: E în Pennsylvania și scuipă gloanțe!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
CINE l-a ÎMPUȘCAT pe TRUMP! Atacatorul a fost IDENTIFICAT de FBI
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Românii care riscă să rămână fără pensie. Trebuie să depună acest document
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca...
Medana a dat jos 7 kg în 3 săptămâni. Arată de vis, ca un adevărat model. Dieta MINUNE ținută de soția lui Alin Oprea. E foarte UȘOARĂ!
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o...
Întrebările lui CTP, după tentativa de asasinare a lui Trump: „Va fi o justificare pentru ce va face cu democrația dacă ajunge președinte?”
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai...
Care este timpul real de așteptare în vama Giurgiu - Ruse. Cea mai bună oră pentru românii care trec granița din Bulgaria: „Pe pod am așteptat...”