Sport

Miță Iosif, cel mai mare regret al carierei: „Nu sunt împlinit!”

Mihai Iosif a povestit pe larg la SUFLET DE RAPIDIST despre cel mai mare regret al carierei. Fostul antrenor al Rapidului nu se simte împlinit.
24.08.2023 | 12:30
Mita Iosif cel mai mare regret al carierei Nu sunt implinit
Mihai Iosif a vorbit despre cel mai mare regret al carierei la SUFLET DE RAPIDIST. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Iosif a vorbit despre cel mai mare regret al carierei de jucător la SUFLET DE RAPIDIST. Antrenorul care a readus-o pe Rapid pe prima scenă a fotbalului din România nu este împlinit, deoarece și-ar fi dorit să îmbrace de mult mai multe ori tricoul „alb-vișiniu”.

Miță Iosif, cel mai mare regret al carierei: „Nu sunt împlinit!”

Mihai Iosif a început să facă fotbal la Rapid încă de la vârsta de 7 ani. „Miță” a debutat pentru giuleșteni la vârsta de doar 15 ani, în Divizia B, în înfrângerea cu Tractorul Brașov, scor 0-2. La nivelul primei divizii, fostul fotbalist a debutat pentru Rapid la 17 ani.

ADVERTISEMENT

Deși a fost unul dintre cele mai promițătoare nume de la centrul de juniori al Rapidului, Mihai Iosif și-ar fi dorit să joace mai mult la nivel de seniori pentru clubul giuleștean. „Am venit la 7 ani la Rapid. N-am jucat nicăieri doar la Rapid de la juniori până la seniori. Am fost la lotul național.

Nu sunt împlinit. Și asta e o rană de-a mea. Mi-aș fi dorit să joc mult mai mult la Rapid. Atunci era o politică, veneau jucători de peste tot. Este o rană pentru că am muncit extraordinar de mult”, a declarat Mihai Iosif, la SUFLET DE RAPIDIST.

ADVERTISEMENT

„Mai erau unii de mai suflau prin ureche”

„Nu am lipsit în viața mea de la un antrenament, poate din motive medicale. Eram mai boem în sensul că vorbeam, râdeam, mai caterincos. Mai erau din ăștia de mai suflau prin ureche. ‘Stai, bă, nu-l băga pe ăla că nu știu ce’. În ziua de azi nu cred că mai există așa ceva. 

Prima oară am stat un an și jumătate doar m-am antrenat. După aceea la cei cu trei ani mai mare m-a băgat nea Rică Răducanu câte 10-15 minute. După aceea am fost la cei cu doi ani mai mare în care am jucat non-stop. Grupa mea de suflet este 2001, am câștigat două campionate pe București. Numai rapidiști și toți copii săraci, cu covrigi, cu fugit în spate cu rucsacul. Apă plată de la robinet. 

ADVERTISEMENT

Așa ne antrenam, așa jucam. Mingile ni le-au făcut cadou un grup de suporteri. Prieteni de-ai mei cărora le-am spus că nu avem mingi și au făcut chetă și am adus mingile. Atunci am luat campionatul pe București de două ori”, a mai spus Miță Iosif.

Motivul pentru care fotbalistul Mihai Iosif nu a prins mai multe meciuri la Rapid: „Am avut o concurență extraordinar de mare”

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului din perioada martie 2021 – martie 2022, a recunoscut că și-ar fi dorit să joace mai multe meciuri pentru clubul său de suflet. Fostul fotbalist a precizat că a întâlnit antrenori care nu aveau încrederea de a promova tineri.

ADVERTISEMENT

Totodată, „Miță” a avut parte de o concurență acerbă pe postul său în perioada în care a îmbrăcat tricoul „alb-vișiniu”. „E o rană. Mi-aș fi dorit să joc mai mult la Rapid. Ca mine au fost foarte mulți juniori. Foarte mulți juniori talentați. Eu îi cunosc, pot să vorbesc de generația ’70, până undeva la ’78. Fiecare grupă avea 2-3 jucători buni. Din păcate, aceea era politica clubului. 

Am debutat la 15 ani în Divizia B când am promovat și ca jucător, chiar dacă a fost un singur meci cu Tractorul Brașov. Puteam să am mult mai multe meciuri. Nu pot să zic că n-am avut antrenori care nu m-au avut la suflet.

Ar fi o minciună. Dar nu aveau încrederea de a promova tineri. Am avut o concurență extraordinar de mare. Pe postul meu era Chiriță, Țîră, Vlădoiu, Lupu”, a încheiat Mihai Iosif.

SUFLET DE RAPIDIST este o emisiune tip podcast ce se adresează, în special, suflării rapidiste. Emisiunea poate fi urmărită în fiecare marți, ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe www.fanatik.ro. Ulterior, emisiunea poate fi văzută în premieră în fiecare joi, ora 10:30, pe Facebook și Youtube FANATIK.

Miță Iosif, cel mai mare regret al carierei

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori