Sport

Visul “nebun” al lui Miță Iosif la Rapid: “După asta pot să mor!”

Mihai Iosif a vorbit despre visul său la Rapid. Fostul antrenor din Giulești are în cap o "nebunie" pe care și-o dorește foarte mult.
22.08.2023 | 20:09
Visul nebun al lui Mita Iosif la Rapid Dupa asta pot sa mor
Mihai Iosif a vorbit despre visul său la Rapid. Fostul antrenor din Giulești are în cap o "nebunie" pe care și-o dorește foarte mult.
ADVERTISEMENT

Fostul tehnician a stat la echipa giuleșteană în perioada în care echipa a promovat în SuperLiga și a mai rezistat câteva luni în primul eșalon. Mihai Iosif a vorbit despre visul său la Rapid. Miță își dorește să realizeze un lucru măreț cu echipa de suflet.

Mihai Iosif: “Îmi doream să ieșim campioni”

La SUFLET DE RAPIDIST, Mihai Iosif a povestit despre perioada în care a fost antrenorul giuleștenilor. Rapidistul a explicat faptul că atunci când a adus echipa în primul eșalon, simțea după câteva meciuri că poate câștiga campionatul alături de jucătorii săi de atunci.

ADVERTISEMENT

“Nu se știe niciodată. În Giulești mă simt mereu ca acasă și este locul unde mă simt eu însumi. A fost un regret modul în care am plecat. Am prins atunci primul antrenament și prima conferință. Dar da, a fost un regret imens, pe care și acum îl am. Ce a însemnat perioada aceea la Rapid, nu poate fi descrisă în cuvinte.

În momentul în care am avut acel început de campionat fantastic, obiectivul clubului în primul an era rămânerea în SuperLiga. Iar eu am trecut mult peste acest obiectiv. Erau și mulți care abia așteptau să pierd, iar când câștigam îmi ziceau că am noroc.

ADVERTISEMENT

După acel început fulminant, eu împreună cu jucătorii simțeam deja că putem mult mai mult. În subconștient, nu îmi doream intrarea în Play-off, îmi doream să ieșim campioni. Asta am crezut eu.

Chiar dacă erau echipe mult mai puternice decât noi atunci. Nu aveam un lot de primele 6, din punct de vedere numeric, dar aveam, poate, cel mai puternic vestiar din SuperLiga. Un an și jumătate cât am stat la Rapid, nu am avut niciun conflict între cei din staff și jucători sau în vestiar.”, a povestit fostul antrenor al Rapidului.

ADVERTISEMENT

Visul lui Iosif la Rapid: “Voi muri fericit”

Invitatul de bază al emisiunii, Lucian Ionescu a vrut să știe un amănunt important despre ambiția lui Miță. Ionescu este de părere că prin deschiderea antrenorului față de jucători și de suporteri l-a costat plecarea de la Rapid. Mihai Iosif a confirmat acest lucru și a vorbit despre visul lui la Rapid. Fostul tehnician al giuleștenilor își dorește să câștige titlul cu Rapid.

“S-a dovedit că a fost. Eram la Rapid și nu puteam avea decât obiective îndrăznețe. Cu toate că nu avea condiții și a fost mai greu decât în alți ani. Ne antrenam pe unde era loc. Am avut o perioadă de vreo trei săptămâni în care ne antrenam constant la Buftea, după care nu ne-am mai putut antrena acolo, pentru că veneau loturile naționale. Era greu pentru cei care se ocupau de echipamente.

ADVERTISEMENT

Ne schimbam pe afară, pentru că erau vestiarele mici pe unde mergeam. Mă bucur că atunci jucătorii au înțeles care sunt condițiile. Îmi doresc foarte mult să iau campionatul cu Rapid. Voi muri fericit.”, a mai spus Mihai Iosif, la SUFLET DE RAPIDIST.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe site-ul nostru marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Visul "nebun" al lui Miță Iosif la Rapid

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus...
A fost desemnată cea mai frumoasă femeie din țara ei, dar a spus "stop" și acum e sportivă profesionistă
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat...
Dorian Popa a luat o decizie radicală după ce a fost prins drogat şi în chiloţi la volan, iar iubita de 40 de ani l-a părăsit
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
CUTREMUR ÎN DOSARUL Caracal! Vestea primită de Gheorghe Dincă în închisoare
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
Teroare în Europa. Se așteaptă atentate de sărbători
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul...
S-A DECIS! Mai puțină muncă pentru români. Legea a fost publicată în Monitorul Oficial
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!