Sport

Miță Iosif, despre comparația cu Marius Șumudică: ”Vorbesc doar despre mine”

Fanii Rapidului îi aseamănă mult pe Marius Șumudică și Mihai Iosif, doi antrenori ce sunt aflați în strânsă legătură cu galeria.
22.08.2023 | 18:43
Mita Iosif despre comparatia cu Marius Sumudica Vorbesc doar despre mine
Mihai Iosif, despre comparația cu Marius Șumudică. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Miță Iosif este unul dintre antrenorii cei mai apreciați de galeria Rapidului, mai ales pentru că acesta făcut mult timp parte din fenomenul ultras. Acesta este văzut de galerie foarte asemănător cu Marius Șumudică.

Miță Iosif nu crede în comparația cu Șumudică

Mihai Iosif spune că nu este de acord cu comparația cu Marius Șumudică, spunând că el se comportă cum se comportă pentru că așa simte, nu pentru că vrea să imite pe cineva.

ADVERTISEMENT

Antrenorul spune, despre celebrul moment de la Botoșani, când și-a dat tricoul jos, că a făcut asta pentru admirația față de galerie, spunând că a fost un gest din suflet.

Vreau să fiu cum sunt eu, nu mă compar.Nu o să spun vreodată despre vreun coleg antrenor, voi vorbi doar despre mine. Când mi-am dat tricoul jos, oamenii ăia au venit 450 de kilometri până la Botoșani.

ADVERTISEMENT

Au venit până acolo. Când strigă 500, poate nu a fost un gest ok, dar l-am făcut din suflet”,a spus Mihai Iosif, la SUFLET DE RAPIDIST.

Mihai Iosif este liber de contract după ce s-a despărțit, în luna martie, de Minaur Baia Mare. În toată cariera, cu excepția acestei experiențe, a lucrat doar la Rapid, fiind principal între martie 2020 și octombrie 2020, respectiv martie 2021 și martie 2022. A fost și director tehnic al echipei, între 2019 și 2020 și este antrenorul care a promovat echipa.

ADVERTISEMENT

Rapid nu se gândește la titlu

Antrenorul principal al Rapidului, Cristiano Bergodi, spune că echipa pe acre o antrenează nu este gata să câștige titlul, deoarece lotul nu este pregătit să ridice acest trofeu, însă crede că podiumul este un obiectiv realist.

Eu cred că nu avem echipă de titlu. Dar echipa poate lupta pentru ajunge acolo pe podium, se poate lupta. Nu e ușor, pentru că este un campionat dificil. Se poate în primele locuri, dar e dificil. Pentru titlu ne putem lupta anul viitor. Știți cum e, e un ciclu. Farul are jucători buni, s-a văzut ce au făcut cu acel grup de jucători“, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și Youtube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Mihai Iosif, despre comparațiile cu Marius Șumudică

ADVERTISEMENT