Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bergodi a dezvăluit totul despre Rapid – Farul 3-1. De ce a mizat pe Borza

Cristiano Bergodi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că postul său era în pericol dacă nu ar fi câştigat cu Farul, dar susţine că are încredere maximă în antrenorul său.
21.08.2023 | 15:30
Bergodi a dezvaluit totul despre Rapid  Farul 31 De ce a mizat pe Borza
Bergodi a dezvăluit totul despre Rapid – Farul 3-1. De ce a mizat pe Borza. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a ieşit din criză după 3-1 cu Farul Constanţa. Giuleştenii speră ca acesta să fie semnalul revenirii după un început foarte slab de sezon, în care răbdarea fanilor a ajuns la limită.

Bergodi a dezvăluit totul despre Rapid – Farul 3-1: “Am vorbit cu Andrei Borza, mi se părea deja un jucător pregătit”

Cristiano Bergodi şi-a salvat postul odată cu acest succes în faţa celor de la Farul Constanţa şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA cum a luat decizia de a-l titulariza pe Andrei Borza, la câteva zile după ce a venit în Giuleşti:

ADVERTISEMENT

“M-am uitat bine la ce se putea face pentru a schimba ceva în acest meci. Am vorbit cu Andrei Borza, mi se părea deja un jucător pregătit. Ştiu că relaţiile de joc se fac în timp, dar am văzut că se înţelegea bine cu Petrila.

L-am băgat pe Andrei şi a fost o surpriză, probabil. Este un jucător foarte bun, a curăţat tot acolo în prima repriză. Sârbu şi Mazilu au împins bine jocul acolo. A blocat totul acolo, pe stânga.

ADVERTISEMENT

“Emmers a fost o surpriză neaşteptată. Incredibil de bun. La fel şi Oaidă”

Pe Borja (n.r. Borja Valle) l-am ales pentru că era momentul potrivit. În antrenamente a arătat bine. Nu era pregătit când l-am băgat la început, 10 minute, cu Sepsi.

I-am dat şanse după autogol. Din punct de vedere mental, trebuie să fii pregătit. A jucat bine, dar nu cred că am riscat mult. Echipa este bine echilibrată. Uneori, într-adevăr, cum se spune în România, ne mai fură jocul şi lăsăm spaţii libere.

ADVERTISEMENT

Emmers a fost o surpriză neaşteptată. Incredibil de bun. La fel şi Oaidă. Eu nu cred că am riscat. Ştiam ce echipă am. Să presupunem că dacă aş fi pierdut, m-ar fi dat afară.

Dar nu am riscat pentru asta. Ştiam ce jucători am. Mă gândeam că ar putea fi ultimul meci, că aşa e în România, dar conducerea nu mi-a transmis niciodată asta”, a spus Bergodi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, emisiunea moderată de HORIA IVANOVICI, este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube, de la ora 17:00.

Cristiano Bergodi despre victoria cu Farul

ADVERTISEMENT