Sport

Mitică Dragomir a găsit cele două explicații la comunicatul lui Vassaras. „Un semnal pentru CFR”. Mai ia FCSB titlul?

Dumitru Dragomir a rămas surprins de reacția lui Kyros Vassaras. Șeful CCA a criticat dur arbitrajul din Sepsi - CFR și a decis suspendarea celor implicați în vicierea de rezultat.
19.12.2023 | 00:30
Mitica Dragomir a gasit cele doua explicatii la comunicatul lui Vassaras Un semnal pentru CFR Mai ia FCSB titlul
Mitica Dragomir, VERDICT dupa COMUNICATUL lui Vassaras Sepsi - CFR Cluj 2-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a recunoscut public o eroare de arbitraj în urma meciului dintre Sepsi și CFR Cluj. Evenimentele controversate au avut loc în minutul 85, când Sepsi a marcat golul victoriei printr-o reușită a lui Damașcan.

CFR a pierdut contra lui Sepsi în urma unei erori a cabinei VAR

“Sunt două variante aici. E unic. Ori e un tip civilizat la extrem, ori a dat un semnal CFR-ului. Un semnal puternic. Nici eu nu am întâlnit asta în decursul vieții mele. Șeful arbitrilor, comunicat la ora 8 dimineața și toate astea, mă dă pe spate.

ADVERTISEMENT

Mesajul pentru Gigi, îi mai dau una acum în premieră. Dacă intră Sepsi și Galați în primele 6 echipe nu ia campionatul Gigi și nu vreau să dezvolt. Și îți mai spun una. Dacă eu eram la CFR Cluj, îi dădeam cele 3 puncte lui Sepsi și ceream 6 în play-off și luam campionatul.

Sepsi dorea să vină în primele 6 ca să ia bani, s-ar putea să cadă mai jos. Își lua banii și le dădea toate cele 6 puncte CFR-ului. Nu vreau să dezvolt, așa cred eu. Eu zic că datorită faptului că intră în play-off. Nu știi sigur, dar eu gândesc ca un fost conducător”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Președintele CCA și-a cerut public scuze

Validarea golului a fost înconjurat de controverse. Analiza ulterioară a imaginilor din camera VAR a relevat faptul că linia ofsaidului a fost atribuită greșit, iar piciorul lui Rondon era mai aproape de poartă decât apărătorul Matei Ilie. Vassaras i-a cerut scuze CFR-ului pentru punctele pierdute.

“Lui Gigi i-a spus să stea în banca lui. Gigi nu se sperie de nimeni. Ori e asta, ori Vassaras este un tip foarte educat. Nimic nu e întâmplător în viață, în fotbal nimic nu este întâmplător, dar eu cred că Gigi va lua campionatul. Dar îi pun tălpi, dacă nu tace numai tălpi o să îi pună”, a declarat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Sunt 3 echipe pe care le urmăresc. La Craiova e ca la Rapid. La Rapid erau așa de mulțumiți cu meciul egal la Ploiești și nu știu, ei trebuiau să se ducă să forțeze să câștige. Rapid s-ar putea să piardă primele 6 locuri, am făcut niște calcule. Vine și Craiova lui Mititelu vine tare pe turnantă.

Eu nu cred că Hermannstadt a vândut meciul cu FCSB. Eu am trăit era cooperativelor, putem glumi, dar nu putem dovedi. Dacă eu eram la CFR Cluj, așa ziceam, vă dau 3 puncte și îmi dați în play-off. Nu mi s-a părut nimic suspect oricum nici la meciul FCSB-ului”, a completat Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Emisiunea tip pod-cast, Maxprofețiile lui Mitică, poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Fiecare ediție se vede LIVE pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO. În fiecare miercuri, emisiunea va rula ÎN PREMIERĂ  pe canalul de Youtube Fanatik, precum și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial.

Dragomir a ramas socat de declaratia lui Vassaras

ADVERTISEMENT